Erdészeti gépek javítása és karbantartása? Új gépek forgalmazása? Az Erdőgép Kft. a megbízható partner!

Az Erdőgép Kft. az LKT erdészeti traktorok magyarországi forgalmazójaként évtizedek óta saját gyártmányú erdészeti munkagépek, egyedi tervezésű hidraulikus rendszerek, tehergépjármű felépítmények, erdészeti és barkács kisgépek kereskedelmét, gyártását és szervizelését végzi magas fokon.
Erdészeti gépek javítása és karbantartása? Új gépek forgalmazása? Az Erdőgép Kft. a megbízható partner!

Új gépek a csemeteültetőtől az LKT-ig

Az Erdőgép Kft. több üzletága garancia arra, hogy az erdészeti és mezőgazdasági ágazatban dolgozók megbízható beruházási és karbantartási partnerre találjanak. Cégünk a Közép-Európában vezető szerepet betöltő LKT erdészeti traktorok forgalmazása és szervizelése mellett saját tervezésű és gyártású erdészeti munkagépek piacra kerülését is célul tűzte ki. A legnépszerűbb saját gyártmányaink a pásztanyitó eke, a csemeteültető, a sorközművelő tárcsa, a zúzógép, az altalajlazító, a vágástakarító, a csörlő, a nehéztárcsa és a rönkmarkoló. A munkagépek mellett egyedi hidraulikarendszerek tervezését és gyártását is vállaljuk.

Elromlott a gép? Javítás akár a helyszínen is!

Telephelyünkön erőgépek, kisteher- és tehergépjárművek teljes körű szervizelését vállaljuk. erdogep_logo Terepjáró gépjárművek csörlővel történő szerelését, a különböz csörlőkiegészítők beépítését is vállaljuk. Személygépjárművek diagnosztikáját, javítását is elvégezzük. A hozzánk fordulóknak műszaki vizsgáztatásról sem kell külön gondoskodniuk. Mindezek mellett a nagyteljesítményű erőgépek helyszíni javítását is vállaljuk a dél-dunántúli régióban.

Ne feledje! Az Erdőgép Kft. a megbízható szervizháttér!

Telephely: 7400 Kaposvár, Cseri út 20. Mobil: +36-30-427-2566 Telefon: +36-82-527-100 Fax: +36-82-510-243 E-mail: info@erdogepkft.hu

Erdőgép Kft.

• LKT forgalmazás és szerviz • Erdészeti nehézgépek szervizelése, javítása • Terepjáró gépkocsik átalakítása, csörlő szerelés, vizsgáztatás • Személy-, kisteher-, tehergépjármű és munkagép szervizelés • Komplett gépjármű diagnosztika • Tachográfok, sebességkorlátozók beszerelése, hitelesítése • Műszaki vizsgáztatás Mindez pedig egy helyen! (Erdőgép Kft. - PR-cikk)