Elismerést vehettek át a Gyulaj Zrt. munkatársai

A kiemelkedő szakmai- és emberi teljesítményükért "Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-ért aranygyűrűt" vehetett át Both Hajnalka gazdasági vezérigazgató-helyettes és Kertai László erdei iskola vezető.

Elismerést vehettek át a Gyulaj Zrt. munkatársai

Both Hajnalka gazdasági vezérigazgató-helyettes kiemelkedően magas szakmai felkészültsége mellett, kiváló helyzetfelismerő képességével, a nehéz gazdasági időszakokban is magas színvonalon, stabilan, kiszámíthatóan és eredményesen irányította a Gyulaj Zrt. pénzügyi-, számviteli-, ügyviteli, adminisztratív munkáit! Mindezeken felül térségi és országos közérdekű projektek megvalósításában is részt vett, a körültekintően, az önzetlenül adományként adott, szívből jövő elhivatott munkájával, lehetővé téve ezek példás megvalósulását, Magyarország szépülése érdekében, nagyon sok ember örömére! A munkájával elért szakmai teljesítményére vármegyei, országos szinten is felfigyeltek. A Gyulaj Zrt. üzleti partnerei is elismerik a kiemelkedően precíz, hiteles és korrekt szakmai tevékenységét. A Gyulaj Zrt. résztulajdonában lévő Öreglaki Vadfeldolgozó Kft. felügyelőbizottságának elnöke immár a második ciklusban. Kiegyensúlyozottsága és önzetlensége közösségteremtő erő a részvénytársaság kollektívájában.

Az elmúlt másfél évtizedben, olyan még soha nem fordult elő a részvénytársaság történetében, hogy egy munkatárs kitüntetésre jelölését több egymástól független, sokszor egymást nem is ismerő javaslattevők, egyöntetűen tették volna meg „közfelkiáltással” úgy, mint Both Hajnalka kitüntetett esetében!

Kertai László erdei iskola vezető, a Gyulaj Zrt. Lengyel Annafürdői Erdészeti Erdei Iskola vezetője magas színvonalú, országosan ismert erdőpedagógiai és nevelői munkájáért kapta a kitüntetését! Az edukációs tevékenysége során, magas színvonalon adja át a természet szeretetét, az erdő összefüggéseit az ország minden tájáról érkező különböző korú gyermekek számára, mellyel fejleszti az ők kognitív képességeiket. A gyermekeken keresztül a szüleik számára is segíti a természettel, a teremtett világgal kapcsolatos ismeretterjesztést az erdész hivatás bemutatását. Ezen túlmenően fiataloknak és felnőttek számára is vezet természetjáráshoz kapcsolódó programokat, segíti a részvénytársaság ökoturisztikai programjainak kimagasló színvonalú megszervezését.

Az erdőpedagógiai munkája során, állandó odafigyeléssel vezeti az erdei iskola működtetését, folyamatos üzemeltetését. Kimagasló szinten valósítja meg az erdőgazdaság által meghatározott, koncepcionális közjóléti beruházási fejlesztéseket.

Tevékenységével nemcsak a Gyulaj Zrt. tematikus ökoturisztikai tevékenységének színvonalát emeli, hanem Tolna vármegye hírnevét is növeli.

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.