Biztonság és komfort fakitermelés közben - PROTOS védősisakok a Hosagép Kft.-nél

Új, minőségi termék forgalmazásába kezdett a Hosagép Kft. A Budapest és Pest megye területén meghatározónak számító kerti- és erdészeti gép kereskedőnél ősztől már elérhetők az ausztriában gyártott és fejlesztett PROTOS védősisakok. Az eszközök nemcsak biztonságosak, de az átgondolt, gyakorlatvezérelt fejlesztésnek köszönhetően nagyon kényelmes és praktikus.
Biztonság és komfort fakitermelés közben - PROTOS védősisakok a Hosagép Kft.-nél

Biztonság és kényelem

A Protos Integral sisakokat a fakitermelésben dolgozók biztonsági és kényelmi szempontjai szerint fejlesztették. protos_forest „Integral”, vagyis az összes komponens és tartozék a sisak héjában vagy síkjában helyezkedik el. Ennek köszönhető az egyedülállóan kompakt dizájn. A sisak így nem akad bele az ágakba, bokrokba és egyéb akadályokba. Extra erős tarkóvédő védi a fej hátulját ütközés, vagy esés esetén. Az állítható szellőzőnyílás nemcsak komfortos viseletet biztosít meleg időben is, hanem ütés esetén kiegészítő ütközőként is funkcionál, mielőtt az erők a főhéjra hatnának. A Protos sisakok számos szabadalmaztatott megoldást tartalmaznak. Ilyen például a látómezőt egyáltalán nem korlátozó arcvédő rostély és az integrált fültok, amely egyben ütésvédő is.

protos_sisak_1PROTOS VÉDŐSISAKOK A HOSAGÉP WEBSHOPJÁBAN >>>

A "Forest"-kivitel mellett elérhető a veszélyes fakivágáshoz az "Arborist"-verzió, valamint az építőipari "Industry" kivitel is. Győződjön meg Ön is a PROTOS sisakok valóban összehasonlíthatatlan viselési komfortjáról, és magas minőségéről! Keresse a Protos® Integral védősisakokat a Hosagép Kft. kínálatában >>>

Hosagép - a legnagyobbak között

A Hosagép Kft. Budapest és Pest megye meghatározó kerti- és erdészeti gépkereskedője, az ország egyik legnagyobb Husqvarna és AS-Motor gépforgalmazója. A fővárosi mellett budaörsi kereskedésükben is várják az érdeklődőket állandó, óriási raktárkészlettel, szakértő értékesítőkkel és profi szervizzel. Emellett webshopjukban is elérhetők az általuk forgalmazott termékek.

Budaörsi üzlet 2040 Budaörs, Szabadság út 77. +36-23-789-320 Budapest - Üllöi úti üzlet 1182 Budapest, Üllői út 555. +36-1-257-8024 www.hosagep.hu (Hosagép Kft.)