A ruhaállvány az új gardrób

Nem minden lakásban van elég hely egy gardróbszoba kialakításához, ezért furfangos megoldásokra van szükségünk. A ruhaállvány nagyon trendi megoldás lehet ruháink rendszerezéséhez, sőt, a kedvenc darabjaink így mindig szem előtt lehetnek.

A ruhaállvány az új gardrób
Többfunkciós darabok

A ruhaállványok nem csak dekoratívak, hanem rendkívül praktikusak is, hiszen segítenek könnyedén rendben tartani a hálószobát vagy az előszobát. Választhatunk többfunkciós darabokat, amelyek alsó vagy felső része polccal ellátott, így a ruhák mellett a cipőket és egyéb kiegészítőket is segítenek praktikusan tárolni. Az ilyen darabok esetében a rendezettség érdekében tegyünk néhány tároló dobozt a polcokra, így az állvány nem lesz túl zsúfolt és zűrzavaros a sok kiegészítőtől. Egy másik remek választás a többszintes ruhaállvány, azaz amely esetében két különböző rúdra akaszthatjuk a ruháinkat. Ez nem csak még több ruha tárolására lesz alkalmas, de a rendszerezettséget is elősegíti. A minimalista stílus érdekében válasszunk egyszerű, nem túl dekorált állványokat hozzájuk illő, lehetőleg egyforma vállfákkal! Tipp: Még több helyet nyerhetünk a ruhaállványokkal, ha többfunkciós vállfákat használunk, így még több kiegészítő férhet el az állványon.

Mobil ruhaállványok

Ruhaállvány beszerzésekor érdemes odafigyelni a minőségre, hogy az állvány biztosan stabilan álljon és bírja a terhelést. Választhatunk olyan állványt vagy akasztót, amelyet a falhoz fúrva rögzíthetünk, de a szabadabb mozgás érdekében választhatunk mobil ruhaállványokat. Ezek az állványok általában kerékkel vannak felszerelve annak érdekében, hogy könnyedén mozgathassuk őket. Ez rendkívül praktikus megoldás lehet akkor, ha például kis szobába vagy többfunkciós helyiségbe keresünk megoldást. Ha ruhaállványt keresel akkor irány a FAVI.hu bútorkereső!

Létra ruhaállvány

Az igazi skandináv stílust idéző megoldás a létra ruhaállvány választása. A natúr fa állvány nem csak a ruháinkat tárolhatja, de remek kiegészítő lehet a konyhába vagy a fürdőszobába akár törölközők tárolására. A természetes stílus megtartása érdekében más típusú ruhatartó állványból is válasszunk natúr fa színűt vagy bambuszból készültet, így minden helyiségbe csempészhetünk egy kis természetet. A falnak támasztott ruhaállványok esetén érdemes azokat a falhoz rögzíteni egy kampó segítségével, így extra biztonságban tárolhatjuk kedvenc kiegészítőinket. Bútorok és dekorációk egy helyen? A FAVI pontosan ez: nemzetközi, online keresőmotor bútorok, kerti bútorok és dekorációk számára. A FAVI bútorkereső több mint 2000 lakberendezési üzletet fog össze nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, az Egyesült Királyságban sőt Olaszországban is megtalálható. A FAVI célja, hogy Ön időt takarítson meg és nap mint friss inspirációkkal lássa el Önt egy szebb otthon kialakításához.