Megvédte helyét a Bakonyerdő Zrt. az erdőgazdaságok közötti lövészversenyen

verseny-bakonyerdo-04A gyenesdiási sportlőtér-centrumban rendezték meg a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Vadász Többtusa Lőbajnokságának első fordulóját május 28-án.

A versenyzők az ország különböző pontjáról érkeztek a nyitó fordulóra, hogy sörétes fegyverrel trap-és parcour lövészetben, valamint kisgolyós fegyverrel futóvad, szabadkezes és lőbotos állócélban mérjék össze felkészültségüket.

Az eseményre 12 erdőgazdaság dolgozói mellett vadászkamarai vendégek, valamint meghívott egyéni versenyzők is eljöttek, emelve a rendezvény színvonalát, így a résztvevők láthatták a többszörös Európabajnok Kombinált lövő Varga Andrást is versenyezni.

A csapatmérkőzésen a Bakonyerdő Zrt. győzedelmeskedett, ezzel megvédték a csapattagok a tavalyi helyezésüket. “A hazai csapat tagjai kiváló teljesítménnyel állhattak a legfelső fokra úgy, hogy Vízi Norbert egyéni teljesítménye az összetettben harmadik legjobbnak bizonyult a 64 fős mezőnyből. Fekete Róbert negyedik, Szabó Csaba pedig ötödik helyezett lett” – írja a csapatteljesítményről a Bakonyerdő Zrt.

Fotó: Bakonyerdő Zrt.

Fotó: Bakonyerdő Zrt.

A sorrend a nap végére a következőképpen alakult:

Egyéni összetett

  1. Papp Norbert NEFAG Zrt.,
  2. Ács Péter Mecsekerdő Zrt.,
  3. Vízi Norbert Bakonyerdő Zrt.
Fotó: Bakonyerdő Zrt.

Fotó: Bakonyerdő Zrt.

A csapat helyezések

  1. Bakonyerdő Zrt.,
  2. Gemenc Zrt.,
  3. Mecsekerdő Zrt.
Fotó: Bakonyerdő Zrt.

Fotó: Bakonyerdő Zrt.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?