Fejszével verték fejbe a fatolvajok az őket tetten érő erdészt

fejszeSérelmezve, hogy az őt tetten érő erdész megpróbálta felelősségre vonni, a Szilágy megyei fatolvaj egy fejszével vágta fejbe a hatóság emberét – adta hírül szatmar.ro portál az Adevarulra hivatkozva.

Az ügyészség beszámolója szerint a két szilágycseresi fivér szombaton a házukhoz közeli erdőben három fát is kidöntött, majd a tüzelőt felpakolták és hazavitték. Míg egyikük aprítani kezdte az udvaron a fát, a másik a láncfűrésszel visszatért az erdőbe, hogy kivágjon még néhányat. A testvérek azonban valószínűleg nem számítottak arra, hogy a gép hangja bizony megüti az erdész fülét is, aki nem volt rest elindulni a zúgás irányába.

Az erdőőr azonnal számon kérte a két fivért, ám azok ahelyett, hogy elismerték volna tettüket, felbőszültek és a férfit fejbe vágták egy kannával, ki az ütés hatására elvesztette egyensúlyát és elesett. Ez azonban úgy tűnik, nem volt kielégítő bosszú a tetten ért fatolvajoknak, egyikük ugyanis felkapta a fejszét és megcélozta vele a földön fekvő férfi koponyáját.

fejsze_

A támadót a rendőrség 24 órára őrizetbe vette, vasárnap pedig a Szilágy megyei törvényszék elrendelte a 40 éves férfi előzetes letartóztatását is. Az erdészt kórházba szállították, állapota szerencsére stabil.

(szatmar.ro)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?