Kitüntetésben részesült a Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Vas Megye Rendőrfőkapitánya, Dr. Tiborcz János rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos 2012-ben alapította a Vas Megye Rendőrségéért díjat. Ebben az évben az egyik kitüntetett a Szombathelyi Erdészeti Zrt. lett.
Kitüntetésben részesült a Szombathelyi Erdészeti Zrt.
Dr. Tiborcz János r. dandártábornok, Vas megye rendőrfőkapitánya 2012-ben alapította a „Vas Megye Rendőrségéért” kitüntető címet, a Főkapitányság és az illetékességi területén működő rendőrkapitányságok társadalmi kapcsolatainak építésében, a korszerű Rendőrség-kép terjesztésében és a Rendőrség népszerűsítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenység, illetve teljesítmény elismerésére. Ebben az esztendőben a járványügyi veszélyhelyzet miatt nem volt lehetőség a Rendőrség Napja alkalmából átadni az elismeréseket, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. október 1-jén, ünnepélyes keretek között adta át a „Vas Megye Rendőrségéért” kitüntető címet:
  • Horváth Lászlónak, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatósága nyugalmazott igazgatójának.
  • Posztumusz, néhai Farkas Lajosnak, a Szombathelyi Polgárőr Egyesület volt elnökének. A díjat özvegye vette át.
  • A Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nek. Az elismerést Bugán József vezérigazgató vette át.
  • Az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Mentőszervezete Vas Megyei Szervezetének. A díjat Köcse Tamás vezető mentőtiszt vette át.
kép6_13   (police.hu)