Erdész, fakitermelő vagy vadász munkatársat keresel? Akkor hirdess az Erdő-Mező honlapján!

fakitermelo_allasTöbb éves tapasztalatunk azt igazolja, hogy az erdész, fakitermelő és vadász szakma rendszeres olvasója az Erdő-Mező Online erdészeti portálunknak, és az eddig honlapunkon megjelent álláshirdetésekről pozitív visszajelzések érkeztek az állami erdőgazdálkodók és a magánvállalkozók részéről is. Ha biztosra szeretnél menni, hogy az országos álláshirdető weboldalaknál kedvezőbb áron, de a szakmában célirányosan minél több emberhez eljusson ajánlatod, felhívásod, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Országos referenciák

Korábban például Szabó Gergő fakitermelő vállalkozó számára könnyítettük meg a brigádépítést, de az Arbocus Kft. visszajelzése is az volt, hogy több jelentkezőt is cégükhöz irányított az Erdő-Mező felületein megjelent álláshirdetés. Emellett a múltban a Bakó fivérek csapatbővítésében is sikeres szerepünk volt.

erdesz_allas

Amennyiben neked is szükséges lenne új munkatársakra, dolgozókra, mi segíthetünk megtalálni őket.

Milyen lehetőségeid vannak?

Apróhirdetés:
Ára: 10 000 Ft/havi csomag
Ezért az árért 5 szabadon választott apróhirdetést adhatsz fel az Erdő-Mező oldalán, ami lehet álláshirdetés, használt gép, szolgáltatás, stb.
Éves akció: 100 000 Ft/év

PR-ckk bejegyzés:
Ára: 40 000 Ft/bejegyzés
Az álláshirdetés megjelenik az Erdő-Mező Online főoldalán, megosztjuk Facebook oldalunkon és csoportjainkban, valamint hírlevélben is kiküldjük többezer címre.

Érdeklődni:
Antalné Icsó Beáta
antalneicsobeata@gmail.com
0620-516-2922

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?