Közelítő pótkocsi, erdészeti bérzúzás, fafaragás – Kisfilm az innoLignum Sopron erdészeti kiállításról (VIDEÓ)

created by dji camera

2018-ban tizedik alkalommal nyitotta meg kapuit az innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás és szakvásár a Novomatic Aréna területén. Hazánk legjelentősebb szakai rendezvényén ezúttal is számos érdekes és hasznos erdészeti gépet, technológiát láthattak a látogatók. A nagy nemzetközi gyártók termékei mellett, mint például a John Deere, a Ponsse, a Komatsu vagy a Posch, ezúttal is érkeztek magyar gépgyártók az erdészet fellegvárába.

TELJES KÉPGALÉRIA>>>


Szerkesztő-riporter: Gribek Dániel
Operatőr-vágó: Kovács Zoltán

A gépgyártók és forgalmazók mellett az idei évben több szolgáltató cég megjelent az innoLignum Sopron kiállításon. Ahogyan a Magtár Kft. standján látható Albach aprítógéppel is bérmunkát vállalnak a tulajdonosok, úgy a Nemes Bau által bemutatott Raptor 300 AHWI önjáró zúzógép is a munkaerőhiánnyal küzdő megrendelők szolgálatára áll.

Az idei évben sem hiányozhattak a látványos bemutatók, a mozgalmas programok és a fafaragás sem. Ezúttal például a kopjafakészítéssel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

created by dji camera

Az innoLignum Sopron erdészeti kiállítás szeptember 13. és 15. között várja a látogatókat a Novomatic Aréna területén, ahol az Erdő-Mező ezúttal is várja olvasóit interaktív standján. A Forest Power Kft.-vel együttműködve idei évben is kipróbálható például a PONSSE harvester szimulátor, de legújabb magazinunk is megtalálható kiállítási területünkön.

TELJES KÉPGALÉRIA>>>

(Gribek Dániel – Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?