13+1 praktikus ötlet, hogyan rendezd be az erdészházat és vadászházat

Szeretnéd egy kicsit feldobni az erdészházat? Nem tudod, milyen dekoráció illene a vadászházba? Esetleg az irodába szeretnél néhány olyan látványelemet, amitől kellemesebb lesz a hangulat? Ezúttal 13+1 ötletet adunk, hogyan legyen még "erdészesebb" és még "vadászosabb" a szobád!
13+1 praktikus ötlet, hogyan rendezd be az erdészházat és vadászházat

---------------------

Ajánljuk még: Praktikus ötletek, hogyan tárold a motorfűrészeket, fűkaszákat és egyéb szerszámokat

---------------------

1.

Kezdjük valami kicsivel, ami talán már ott lapul a polcban. Egy igazi vadászházból nem hiányozhat az agancsos sörnyitó, ahogy egyébként a dugóhúzó sem.

vadasz_dekoracio_12

2.

Ha már az alkoholnál tartunk, akkor a borok tárolására is kiváló lehet néhány hullajtott agancs.

vadasz_dekoracio_7

3.

Egy vadász elengedhetetlen társa a puskája. Bár a fegyverszekrényt nem tudja helyettesíteni, így hosszútávú tárolásra nem alkalmas az alábbi dekorációs elem, egy hatástalanított puskát bárhol el tudnánk képzelni ilyen módon.

vadasz_dekoracio_11

4.

Néhány kugli nagyon jól néz ki dohányzóasztal helyett. Azt már mindenkinek az ízlésére bízzuk, hogy lekezeli-e a tűzifasorstól megmentett fadarabokat, de a szúra azért érdemes figyelni, ha faházról van szó.

vadasz_dekoracio_2

5.

Maradjunk egy kicsit a dohányzóasztaloknál és az éjjeli szekrényeknél. Ez a megoldás lámpaoltás után is nagyon hangulatos tud lenni.

vadasz_dekoracio_6

6.

Tényleges funkciója nincsen az alábbi dekorációs elemnek, de az tagadhatatlan, hogy igazi vadász dísz. A töltények természetesen bármi mással kicserélhetők, és akár a karácsonyfa éke is lehet.

vadasz_dekoracio_1

7.

Ha a gyerekeknek is kedveskednénk az erdészházban, akkor itt van néhány óraötlet. A magyar erdőkbe nyilván a baglyot, a nyulat, a sünt vagy őzgidát ajánljuk, a fiatal vendégek egészen biztosan csodálattal nézik majd a falra szerelt állatokat.

vadasz_dekoracio_10

8.

Visszatérve az egyszerű dekorációs elemekre, az alábbi ötlet nagyon jó lehet egy kis kiegészítőnek. Az erdei hangulaton mindenképpen emel.

vadasz_dekoracio_3

9.

Megérkeztek a vadászvendégek? Akkor fel is akaszthatják a kabátjukat!

vadasz_dekoracio_5

10.

Lámpák nélkül nincsen erdészház. Akár a város szélén, akár az erdő mélyén vagyunk, az esti világítás lehet a szoba leghangulatosabb eleme. Íme, egy ötlet gímszarvas agancsból.

vadasz_dekoracio_8

11.

A lámpáknál maradva... Csillár is készíthető vadfajaink ékének segítségével.

vadasz_dekoracio_13

12.

A legegyszerűbb fa szekrényt, komódot is feldobhatja az alábbi fogantyú, amihez szintén agancsokat kell felhasználni.

vadasz_dekoracio_14

13.

Ha már elővettük az aganccsal kidekorált szekrényből a pizsamát, megittuk a naponta ajánlott vörösbor-mennyiséget, és lekapcsoltuk a lámpákat is, ideje aludni.

vadasz_dekoracio_9

13+1

Ha az erdészházban vagy a vadászházban annyi vendéget fogadunk, hogy női és férfi mosdót is fent kell tartani, akkor ezeket a táblácskákat ajánljuk. Megfesteni saját kézzel is nagyon egyszerű.

vadasz_dekoracio_4

Reméljük, ezzel a néhány ötlettel segítünk még szebbé, meghittebbé és szakmaibbá tenni az erdészházat vagy a vadászházat, esetleg az erdei iskolát vagy az erdei szálláshelyet. Hamarosan újabb ötletekkel jelentkezik az Erdő-Mező!

---------------------

Ajánljuk még: Praktikus ötletek, hogyan tárold a motorfűrészeket, fűkaszákat és egyéb szerszámokat

---------------------

(Erdő-Mező Online, Pinterest)