FEHOVA – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója

fehova_4_302018-ban immár a 25. FeHoVa-t tekintheti meg minden vadász és horgász a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az évről évre megújuló, de a hagyományos, közönségkedvenc programokat is felvonultató esemény ez alkalommal is 4 napig vár minden vadász, erdészt, horgászt, fegyver rajongót, természetkedvelőt.

Természetesen a vadász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a sólyomröptetések, a divatbemutatók, a könyv vagy DVD premierek, míg a szombati nap a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

 

Az újdonságok pedig:

– Sosem látott trófeakiállítások:

  • „Álmaim vadászháza” – bemutató Széchenyi Zsigmond jóbarátjának, Windisch-Grätz hercegnek a Világon egyedülálló trófeagyűjteményéből, melyet a Magyar Államnak adományozott
  • „A Vajdahunyad várának titkai” – a 25. FeHoVa alkalmából előbújnak a múzeum rejtett kincsei
  • „A Természet pillanatai Csergezán Pál szemével” – kiállítás a művész 40 festményéből
  • Pálos László (SCI) hazai és Tóth Kálmán (SCI) afrikai nagyvad trófeáinak bemutatója

fehova_2017_1_12

– STIHL TIMBERSPORTS® SERIES – A FeHoVa-n egyre hangsúlyosabban jelenik meg az erdőgazdálkodás és a fafeldolgozás témaköre. de hogy ne csak a száraz elmélet kerüljön bemutatásra, 2018-ban a szervezők igazi újdonsággal, közönség-csalogató látványossággal készülnek. A STIHL TIMBERSPORTS® SERIES nagyszabású, nemzetközi sportfavágó versenysorozat és bemutató először csatlakozik a FeHoVa-hoz, hogy a szakemberek és az érdeklődő nagyközönség körében is népszerűsítsék a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást. A versenyzők 4 számban mérik majd össze tudásukat és erejüket: underhand chop (fejsze), stock saw (motorfűrész), single buck (kézi vonófűrész) és standing block (fejsze)

stihl_timbersports_2017_juhasz

– Díszvendég: Románia – A 2017-ben hagyományteremtő céllal indított ország-bemutató program következő vendége Románia. Szlovákia után, 2018-ban, keleti szomszédunk mutatja be vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait

Egyidejű rendezvények:

  • Íjász bajnokság és bemutató
  • FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk az Erdő-Mező standján, az A pavilonban!

fehova_2017_1_50

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu

(FeHoVa)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?