Újra hódíthat a Lada a hazai erdőkben! – Megérkeztek az első darabok (+KÉPEK)

lada_4Megjöttek az első itthoni piacra szánt Ladák Magyarországra, ezzel pedig a LADA Hungary hivatalosan is megkezdte az autók hazai forgalmazását.

Az elmúlt fél évben az importőr a hazai hálózat kiépítésén és a gyárral közösen azon dolgozott, hogy elkészüljenek az első, EURO6 emissziós normákat teljesítő autók. Ez mind a gyár, mind a LADA Hungary életében óriási mérföldkő: előbbinek egyet jelent az európai piacra visszatéréssel, utóbbinak pedig a régóta várt magyarországi forgalmazást teszi lehetővé.

lada_1

Az importőr ígéretéhez híven országos regionális lefedettséget biztosító márkakereskedői hálózat indul. Több mint 100 jelentkezőből választották ki azt a kilenc kereskedést, melyek megfeleltek az importőr által támasztott követelményeknek. Már mától lehet venni Ladát Békéscsabán, Csornán, Debrecenben, Dél-Pesten, Érden, Kecskeméten, Kiskunhalason, Óbudán és Pécsen.

lada_3

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk az első európai importőr az új LADA érában és végre eljutottunk oda, hogy a LADA fizikailag itthon is elérhető. Azt gondoljuk, egy olyan szeretett márkát sikerült visszahoznunk a hazai piacra, mely sok szempontból üde színfoltja lesz a magyarországi autókínálatnak és új szintet hoz az elérhető áru autók szegmensében” – mondta Markó Zoltán, a LADA Hungary projektigazgatója.

lada_2

lada_4

(marketinginfo.hu – Képek: Lada Auto Hungary Facebook oldal)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?