PONSSE erdészeti gép is lesz a Farming Simulator 2015 játékban (+VIDEÓ; KÉPEK)

ponsse_farming_simulator_clÚjabb Farming Simulator jelenik meg idén októberben, méghozzá a 2015-ös dátumot viselő darab. A népszerű mezőgazdasági játék egy különlegességet is tartalmaz az erdőgazdálkodás iránt érdeklődő felhasználóknak.

A Farming Simulator 15-ben tehenek, csirkék, bárányok, takarmánynövények várják gondoskodó gazdájukat, ezúttal két nyílt világban, melyek egyike a egy vadonatúj skandináv környezet. Új tevékenységként jelent meg a favágás, mint azt az alábbi teaserben láthatjátok. Ha valaki nem akarja magányosan gondozni telkét, tizenöt barátjával online vagy helyi hálózaton keresztül modokat, járműveket és felszerelést oszthat meg – írta beharangozójában a gamestar.hu, és valóban, az erdőgazdálkodás, favágás is bekerült a Farming Simulator 2015 játékba.

Az előzetesből pedig kiderül, hogy a programban szereplő erdészeti gép nem más, mint egy PONSSE harvester. A grafika fantasztikus, a a fakitermelő eszköz mozgása káprázatos, a játékélményre pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk.

Szerencsére nem kell nagyon sokáig várnunk, hogy virtálisan beülhessünk a PONSSE harvester fülkéjébe: a Farming Simulator 2015 várhatóan október 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

ponsse_farming_simulator_5

A New Holland traktor mellett már PONSSE harvester is rendelkezésünkre áll októbertől

ponsse_farming_simulator_6

ponsse_farming_simulator_4

ponsse_farming_simulator_3

A PONSSE harvester vágófeje gyönyörű kidolgozásban

ponsse_farming_simulator_2

ponsse_farming_simulator_1

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu; Képek: gamestar.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?