A CLAAS Xerion traktor és az esküvő

Nyári Sándor, a MANAX Kft. műszaki vezető kollégája és Kutyifa Réka 2014. május 24-én úgy döntöttek, összekötik életüket. Esküvőjükön pedig mi más lehetett volna a menyasszonyi „autó”, mint egy CLAAS XERION traktor!
A CLAAS Xerion traktor és az esküvő
A CLAAS XERION 5000-es traktor nem kis feladatot vállalt magára a verőfényes májusi szombaton. Az erőgép az ifjú párt szállította a jánoshalmi templomból a kiskunhalasi lakodalom helyszínére, a Sóstó csárdába. Nyári Sándor elárulta, hogy mivel a családjuk is mezőgazdasággal foglalkozik, ezért mindig is nagy vágya volt, hogy „traktoroshoz” méltó esküvője legyen. Az pedig különösen nagy öröm volt számukra, hogy mindez egy CLAAS XERION traktor segítségével valósulhatott meg, hiszen ebből a típusból ez az egyetlen, teljesen egyedi darab található Magyarországon. És valóban… nem mindennapi látványt nyújtott az ifjú pár az esküvői díszbe bújtatott 520 lóerős traktor mellett!

claas_xerion

Az új CLAAS Xerion traktor hatalmas teljesítményének köszönhetően egyébként kiváló társ lehet az erdészeti munkák során. Az ágaprítás és a zúzás során is kényelmet, ugyanakkor kiváló minőséget biztosít. Az új típusról szóló korábbi cikkünket IDE kattintva olvashatja el >>> Természetesen hazánkban sem egyedi eset, hogy egy gazdálkodó egy traktor motorhangja mellett köti össze életét párjával. Korábban láthattak videót az Erdő-Mezőn, amint egy Deutz-Fahr traktor szállítja a szerelmeseket a házasságkötő terem felé. (Axiál kft. nyomán) erdomezolike