A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: A non-numeric value encountered

Filename: controllers/Hirek.php

Line Number: 198

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/application/controllers/Hirek.php
Line: 198
Function: _error_handler

File: /var/www/vhosts/erdo-mezo.hu/httpdocs/index.php
Line: 315
Function: require_once

Erdő-Mező Online

Keresési találatok erre a cimkére: erdővédelem

Kétszeres STIHL Timbersports magyar bajnok lett Strúbel Bence

Egyelőre teljesen legyőzhetetlen a Mátrában Strúbel Bence, hiszen a Martin Komárek Emlékversenyek után ezúttal a STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokságot is megnyerte szeptember 14-én. A rendkívül ködös, hűvös időben szoros csatákat és izgalmas pillanatokat hozott a mátraházai megmérettetés, még az utolsó előtti pillanatban is fordulhatott volna az sorrend az élen, de végül Bozsó Zoltán Zoka lett a második, Hamvasi Ferenc pedig a harmadik.

Tovább >>>

Két év után ismét dobogón a Délbükk 100+ csapat - Hatalmas csatát hozott a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntője

Hat regionális forduló után szeptember 7-én végül 31 csapat küzdött meg egymással a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjében, Bábolnán. Az előzetesen is kifejezetten izgalmas versenyt ígérő összecsapás végül az Északerdő-DÉLBÜKK 100+ csapat győzelmével zárult, a dobogós helyezés pedig néhány ponton múlt több gárdának is.

Tovább >>>

Délbükk 100+ győzelem, új női sportfavágó - Videón a döntő előtti utolsó forduló

Megérkezett videós beszámolónk a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság bükkzsérci fordulójáról.

Tovább >>>

A klímaváltozást megszenvedte a lucfenyves - Fakitermelés az Ipoly Erdő területén

A Sasok-rétje és a Dornyai turista ház közötti területen álló lucfenyvesek hamarosan jelentős átalakuláson mennek keresztül - hívja fel a figyelmet az Ipoly Erdő Zrt.

Tovább >>>

Tökéletes döntéssel és kombinálttal, 15 másodperces szereléssel délbükki győzelem Bükkzsércen

Ez volt elmúlt évek talán leghűvösebb bükkzsérci versenye - jegyezték meg néhányan viccesen az így is 30 fokos melegben. Valóban, a várthoz és a megszokotthoz képest némiképp elviselhetőbb volt a kánikula az észak-magyarországi településen, ám a hőmérséklet így is komoly kihívásnak bizonyult a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság hatodik, utolsó regionális fordulóján, amit magabiztosan, kérdést sem hagyva nyert meg a Délbükk 100+ csapat.

Tovább >>>

STIHL Timbersports videó: fiatalok állhattak a dobogóra Parádon

Két év után tért vissza Parádra a STIHL Timbersports sportfavágó versenyszéria. A nyári kánikulában 12 versenyző mutatta meg tudását a Martin Komárek Emlékversenyen, és a fordulatos megmérettetést ismét a hazai pályán fát vágó Strúbel Bence nyerte meg – méghozzá magabiztosan. Ezzel pedig készülhet a nemzetközi kvalifikációs versenyre.

Tovább >>>

Ezentúl elektronikusan kell bejelenteni a fásításban tervezett fakitermeléseket

2024. július 1-től a fásításban tervezett fakitermeléseket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elektronikus felületén kell bejelenteniük az érintetteknek.

Tovább >>>

Elmaradt a favágó meglepetés, győzött a Ritrovi-Mecsekerdő, de nem árt figyelniük

Nem történt meglepetés a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság dél-dunántúli fordulóján, Somogyszobon, ahol 6+3 csapat ragadott motorfűrészt és fejszét. A régiós versenyt ugyanis a Rittlinger Róbert vezette Ritrovi Kft. - Mecsekerdő Zrt. csapat nyerte meg.

Tovább >>>

Kemény mezőnyben bravúros győzelem - A Tarjáni Fanyűvők nyerték a keszegi fakitermelő versenyt

Újabb öt csapattal bővült a szeptember 6-i országos döntő mezőnye, hiszen a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság negyedik regionális selejtezője is lezajlott - méghozzá egy hagyományos helyszínen, Keszegen. Izgalmas csatában, a délelőtti eredményeken fordítva végül a Tarjáni Fanyűvők diadalmaskodtak, pedig a kóspallagiak 1-es csapata korábban még az élen fordult, és 16 másodperces szereléssel már egyből jelezték: nem veszíteni érkeztek a Nógrád vármegyei településre.

Tovább >>>

Tökéletes döntés, elszakadt lánc, sportszerű légkör - A valkóiak nyertek a gödöllői fakitermelő versenyen

Hétvégén összeállt a mezőny fele a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjére, miután egy rendkívül színvonalas, a szokott módon jól szervezett versenyen csaptak össze a régió fakitermelői Gödöllőn, az Arbo-Parkban. A jelentős részben Pilisi Parkerdőben dolgozó szakemberek közül ezúttal a valkóiak emelkedtek ki.

Tovább >>>

Izgalmas versenyen megállíthatatlanok voltak a gemenci favágók - STIHL Bajnokok Bajnoka fakitermelő kupa

Idén is nagyszerű, izgalmas összecsapásoknak lehetett tanúja a közönség a szegedi Erzsébet-ligetben, ahol hagyományosan a Hídi Vásárral egybekötve rendezték meg a STIHL Bajnokok Bajnoka fakitermelő versenyt. Az egyeneskiesés megmérettetésre a tavalyi év legjobb 8 csapata kapott meghívást, ami garancia volt a kemény küzdelmekre. A kupát végül a Gemenc Zrt. négyese emelhette a magasba.

Tovább >>>

Harmadszor is az élen a gemenci fakitermelő csapat Ásotthalmon

Ásotthalmon ezúttal sem lehetett hibázni, hiszen a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság regionális fordulói közül csak ezen a helyszínen nincsen kétfordulós megmérettetés, aminek következtében sokkal nagyobb hangsúlyt kap a pillanatnyi forma és szerencse. Ebből a helyzetből május 11-én zsinórban harmadszor a Gemenc Zrt. csapata jött ki a legjobban.

Tovább >>>

Elrajtolt a fakitermelő bajnokság - Az országos bronzérmes magabiztosan győzött Császáron

Egy rendkívül színvonalas és nagyon izgalmas regionális versennyel indult a 2024-es STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság a Komárom-Esztergom vármegyei Császáron. Április 20-án ugyanis a Vérteserdő Zrt., Császár Önkormányzata és a helyi szakkereskedés, az Agrogold Gazdabolt által szervezett regionális fordulón 9 csapat, köztük tavalyai dobogósok, újoncok, valamint fiatalok vettek részt. A versenyt végül a 2023-as döntő bronzérmese, a Bajnai Erdészet & Alba Berkenye & Dél-Vértesi Erdészeti Igazgatóság négyese nyerte meg.

Tovább >>>

Hétvégén rajtol az országos fakitermelő bajnokság

2024-ben is hat regionális fordulóval és egy országos döntővel várja a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság hazánk legügyesebb favágóit. Az első megmérettetést április 20-án, Császáron tartják.

Tovább >>>

1. / 85. oldal > >>