Segítsen az erdőmérnök hallgatóknak, támogassa a Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozót!

erd-szcsillagalapitvany-1Soproni és brassói erdőmérnök hallgatók kérnek segítséget erdészeti vállalkozásoktól, magánemberektől és szervezetektől, hogy idén is megrendezhessék a Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozót és Tanulmányutat. Szentkuti Tamás erdőmérnök hallgató szerkesztőségünkhöz is eljuttatott levelét alább közöljük!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Március 19-i kezdéssel és március 25-i zárással az idei évben 39. alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozót és Tanulmányutat. A már több mint 19 éve hallgatók által szerveződő találkozó részeként brassói és soproni erdőmérnök hallgatók ismertetik meg egymással Magyarország és Erdély erdészeti tájait. Tavasszal a soproni, nyáron pedig a brassói diákok rendezik meg az összejövetelt. Idén tavasszal a Dunántúli-középhegységbe teszünk látogatást.

tolgy_levelek

A jelenlegi forrásaink sajnos az idei évben is túl szűkösek, és a programokkal járó költségek túl nagyok ahhoz, hogy a már hagyománnyá váló diáktalálkozót támogatói segítség nélkül, töretlen színvonalon rendezhessük meg.

Segítséget a jelenlegi, szűkös anyagi helyzet miatt az egyetem is csak jelképeset tud nyújtani, ezért fordulunk most Önökhöz.

Amennyiben az Önök társasága anyagi, nem anyagi hozzájárulásával tudná rendezvényünket támogatni, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén szíveskedjenek jelezni számunkra ezt. Vendéglátóink és támogatóink kivétel nélkül felkerülnek az aktuális diáktalálkozóra készíttetett valamennyi emlékpólóra, ami nemcsak a soproni, de a brassói egyetem diákjai között is hirdetné a magyar cégek támogatói szellemét.

A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesületen keresztül fogadjuk és kezeljük.

Támogatását az alábbi címre várjuk:
Országos Erdészeti Egyesület
Forint folyószámla száma: 10200830-32310126-00000000
Közleményben: Brasso-Sopron / Cégnév vagy Név

Abban az esetben, ha nem áll módjukban támogatást nyújtani nekünk; köszönjük, hogy levelünk elolvasásával időt szakított ránk.

Elérhetőség/ tel : +36 20 502 9076

Üdvözlettel: Szentkuti Tamás erdőmérnök hallgató

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?