Félezer erdészeti dolgozó versenyzett a miskolci Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapokon

erdeszeti_sportnapok_42017-ben az Északerdő Zrt. volt a házigazdája a XXI. Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapoknak. Augusztus második hétvégéjén körülbelül 550-en mérték össze ügyességüket, felkészültségüket Miskolcon. A rendezvényen 19 állami erdészeti részvénytársaság képviseltette magát, de a határon túlról, Horvátországból, Romániából és Szlovákiából is érkeztek erdész sportolók. 

A megnyitón Dudás Péter, az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke, a miskolci önkormányzatot képviselve dr. Menyhárt Szabolcs, alpolgármesteri kabinetvezető és Zay Adorján, az Északerdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket.

erdeszeti_sportnapok_5

A versenyzők 17 sportágban és versenyszámban nevezhettek. Futás, tájfutás, lövészet, íjászat, tenisz, futball és streetball is szerepelt a programban, de különféle kártyajátékokban, ügyességi versenyeken, sőt, még terepjáró húzásban is bizonyíthattak a résztvevők.

erdeszeti_sportnapok_2

Az összesített eredmények alapján a legtöbb pontot szerző, győztes csapatnak járó kupát és vándordíjat a házigazda Északerdő Zrt. érdemelte ki, megelőzve a Mecsekerdő Zrt. és az Egererdő Zrt. gárdáját.

erdeszeti_sportnapok_1

A részletes eredmények és a rendezvényen készült fényképek hamarosan elérhetők lesznek az Északerdő Zrt. és a Sportnapok honlapján.

(Északerdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?