Az Egererdő Zrt.-nél is kiderült, hogy ki lehet ott a 2017-es Év Erdésze Verseny döntőjén

ev_erdesze_egererdo_2017_2Az Egererdő Zrt. május 4-én rendezte meg a 2017-es Év Erdésze Verseny regionális válogatóját. A megmérettetés 75 szakember részvételével zajlott a Les-réten, a tét pedig az volt, hogy ki képviselje az erdőgazdaságot a június 22-i és 23-i, kaszói országos döntőn.

A házi verseny 5 feladatból állt, az erdészeknek elsőként egy átfogó, szakmai tesztet kell kitölteniük, majd következett a gyérítésjelölés, egy fa adatainak (magasság, köbméter) meghatározása, a trófeabírálat és a szálfák választékolása.

ev_erdesze_egererdo_2017_3

Egyéniben végül a legjobb szakember Vámos Károly lett, aki az idei évben Kaszón képviselheti az Egererdő Zrt.-t. A második legjobb eredményt Gyurcsik Attila érte el, míg a dobogó alsó fokára Almádi István állhatott fel. A negyedik Gelle János Gábor, míg az ötödik holtversenyben Tiffinger Tamás és Tölgyesi Gergő lett.

ev_erdesze_egererdo_2017_4

A csapatversenyben a Bátonyterenyei Erdészet volt a legeredményesebb Vámos Károly, Gyurcsik Attila, Gelle János Gábor, Bata László Péter, Czeglédi László összeállításban.

ev_erdesze_egererdo_2017_1

ev_erdesze_egererdo_2017_2

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu; Fotók: Egererdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?