A CASE IH traktorok kizárólagos forgalmazója lett az Agro-Békés Kft.

case_ih_magnum_2Az AGRO-BÉKÉS Kft. bejelentette, hogy hazánk kizárólagos CASE IH forgalmazójává vált. A CASE IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat és rakodógépeket gyártó CNH Industrial megszüntette az eddigi kétszereplős magyarországi CASE IH piacot, és az AGRO-BÉKÉS Kft-re bízta a márka hazai képviseletét, így 2017. január 1-jétől kizárólag a békéscsabai központú vállalaté a CASE IH gépek kereskedelmi joga.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a CNH Industrial döntésével minden partnerünk megelégedésére az országban egyedüliként tovább folytathatjuk a CASE IH márka hazai fejlesztését, népszerűsítését, és a legmagasabb színvonalú kereskedelmi és vevőszolgálati rendszer építését és működtetését” – mondta el Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója.

Az idén 175 éves CASE IH a világ számos országában vezető márkaként van jelen. A CASE IH hagyománya és küldetése, hogy innovatív termékekkel és piacvezető megoldásokkal segítse a termelők munkáját, amelyet folyamatos fejlesztésekkel és a magas minőségi elvárások teljesítésével ér el.

Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója

Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója

„Szeretnénk, hogyha hazánkban is sokkal fényesebben csillogna a CASE IH piros színe, amelyre hosszú távú kereskedelmi stratégiát dolgoztunk ki. Partnereink megelégedettségéhez és a márka elismertségéhez elengedhetetlen a színvonalas kereskedelmi és vevőszolgálati hálózat, amelynek fejlesztését és továbbépítését megkezdtük. 2017-ben Székesfehérváron és Nyíregyháza vonzáskörzetében nyitjuk meg telephelyeinket, 2018-ban két további területi központ építését tervezzük, valamint szerviz- és alkatrészcsapatunk létszámát jelentősen bővítjük” – magyarázta a fejlesztések lényegét Grósz Gábor. Az idei évben megújuló békéscsabai és abonyi központ is megnövekedett vevőszolgálati kapacitással üzemel.

agro-bekes_terkep.indd

A CASE IH gépek megfelelő színvonalon történő üzemeltetését a vevőszolgálat mellett tavaly óta országos lefedettségű RTK hálózat is biztosítja, amely kedvező díjcsomagok mellett nyújt pontos és megbízható korrekciós szolgáltatást, és teszi lehetővé a CASE IH gépekben rejlő lehetőségek maximális kihasználását. A vállalat a CASE IH traktorok mellett és mellé a Bednar munkagépeket forgalmazza, szintén egyedüli kereskedőként Magyarországon. A termékkínálatot a Kverneland munkagépeivel és számos ismert nemzetközi és hazai munkagépgyártó termékeivel teszi teljessé.

agrobekes_casei_ih

agrobekes_logo

(Agro-Békés Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?