Kilencszeres kupagyőztes a Gyulaj Zrt. lőcsapata – Évadzáró FM Kupa a Magyalosi lőtéren

loverseny_6A Magyalosi lőtéren zajlott le a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Vadász Többtusa Lőbajnokságának újabb, egyben utolsó fordulója augusztus 25-én, amelyet dr. Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára nyitott meg.

A rendezvényen 17 részvénytársaság és a minisztérium versenyzői mérették meg magukat sörétes és golyós versenyszámokban. Az egyéni indulók száma 72 fő volt.

Az egyéni versenyt Dobos József, a NEFAG Zrt. versenyzője nyerte Tóth Péter (Gyulaj Zrt.) előtt. A dobogó harmadik fokára Györök Lajos (Mecsekerdő Zrt.) állhatott. A csapatversenyt az Északerdő Zrt. gárdája nyerte meg, méghozzá a Gyulaj Zrt és a Gemenc Zrt. előtt.

loverseny_4

Az izgalmas és jó hangulatban eltöltött nap végén nem csak az FM Kupa érmeit adták át, , hanem az éves összesített eredményt is díjazták a Magyalosi lőtéren:

Dobos József (NEFAG Zrt.)
Györök Lajos (Gemenc Zrt.)
Pap Norbert (NEFAG Zrt.)
Pongrácz Viktor (Mecsekerdő Zrt.)
Tóth Péter (Gyulaj Zrt.)
Király Attila (Gyulaj Zrt.).

Az évadot csapatversenyben a Gyulaj Zrt. nyerte, második helyezett az Északerdő Zrt. lett, míg a dobogó harmadik fokára a Gemenc Zrt. lőcsapata állhatott fel.

loverseny_6

Gratulálunk a szép eredményekhez, és jövőre is várjuk a csapatokat a Magyalosi lőtéren!

KAEG Zrt.

 A Gyulaj Zrt. beszámolója a versenyről és az évad megnyeréséről:

Kilencszeres kupagyőztes a Gyulaj Zrt. lőcsapata

Idén kilencedszerre állhatott fel a dobogó legfelső fokára a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. lőcsapata az évenként megrendezett, erdőgazdaságok közötti többtusa lőbajnokság eredményhirdetésén. Az éves összesítésben nagyon szoros hajrával, de idén is – egyedülálló módon immáron kilencedik alkalommal – nyerte a csapatversenyt a Tolna megyei állami erdőgazdaság csapata. Az izgalmas utolsó, Ravazdon megrendezett forduló eredménye döntötte el az évad végleges csapatversenyét, amelyben éves összesítésben a II. helyezett az ÉSZAKERDŐ Zrt., míg a III. helyezett a Gemenc Zrt. lőcsapata lett, szintén kiváló eredménnyel.

loverseny_7

Betegség miatt a képről hiányzik a csapat egyik oszlopos tagja Bölcskei Gábor, aki lőtudásával számos versenyen járult hozzá a mostani, kilencedik győzelemhez is.

A ravazdi versenynap eredményei alapján aznap a legsikeresebb az ÉSZAKERDŐ Zrt., második helyezett a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt., míg a harmadik helyezett a Gemenc Zrt. csapata lett. A ravazdi versenyt tekintve egyéniben Tóth Péter, a Gyulaj Zrt. kerületvezető erdész-vadásza második helyezést ért el.

loverseny_9

Egyéni versenyben az éves eredményeket tekintve a következő versenyzők osztozkodtak el az első hat helyen: I. Dobos József (NEFAG Zrt.) II. Györök Lajos (Gemenc Zrt.) 3. Pap Norbert (NEFAG Zrt.) IV. Pongrácz Viktor (Mecsekerdő Zrt.) V.Tóth Péter (Gyulaj Zrt.) VI. Király Attila (Gyulaj Zrt.).

Mutatva a lőbajnokság fontosságát, valamint a tulajdonosi joggyakorló lősportok iránti elkötelezettségét, dr. Bitay Márton az FM állami földekért felelős államtitkára – egyben a bajnokság fővédnöke- nyitotta meg és zárta be hivatalosan is a 2016-os évadot, valamint a ravazdi versenynapot. A kiváló eredményekhez szívből gratulálunk, kilencedszerre is!

Kovács Tamás – Gyulaj Zrt.

loverseny_1

loverseny_2(Fotók: KAEG Zrt.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?