Kisfilm a FeHoVa 2016 vadászati kiállítás első napjáról (VIDEÓ)

Kaszo_01Vadászkutyák, puskák, távcsövek, vadászruházat, terepjárók, ragadozó madarak. Az idei FeHoVa ezúttal is számos érdekességet kínál azok számára, akik kilátogatnak a HUNGEXPO budapesti vásárközpontba. A Kárpát-medence vadászainak szakmai találkozója 23. alkalommal várja az érdeklődőket.

———————————————————-
Beszámoló az erdészeti konferenciáról >>>

Beszámoló a vadgazdálkodási konferenciáról >>>
Kisfilm a FeHoVa 2016 vadászati kiállítás első napjáról >>>
FeHoVa 2016 képgaléria >>>
Állami erdőgazdaságok a FeHoVa kiállításon >>>

Tudósítás a 2016-os FeHoVa megnyitójáról >>>
FeHoVa részletes program >>>
Praktikus eszközök vadgazdálkodóknak és erdészeknek – Fliegl a FeHoVa kiállításon >>>
———————————————————-


Szerkesztő-riporter: Gribek Dániel
Operatőr-vágó: Kovács Zoltán

A rendezvény megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter beszédében is kiemelt szerepet kapott a 2021-es Vadászati Világkiállítás, amelyet Magyarországon rendeznek majd meg. A másik fontos téma az erdőtörvény módosítása volt, amelyről szakmai konferenciát is rendeztek az első napon. Az előadásokból kiderült, hogy a természetvédelmi és közjóléti funkciók mellett az erdők gazdasági szerepe a jelenleginél nagyobb hangsúlyt kaphat. Bár az erdészeti törvény módosítása előtt még társadalmi vita és egyeztetések egész sora áll, az egyik cél mindenképpen az erdészeti szakirányítás erősítése.

Ahogy az már megszokott, a 22 állami erdőgazdaság is kiállítóként vesz részt a FeHoVán. A társaságok a vadászati ajánlatokon túl közjóléti tevékenységüket is bemutatják. Az Ipoly Erdő Zrt.-nél Budapest közelsége miatt ennek a két területnek az összehangolása komoly kihívást jelent, amelyről Guzsik Alfréd fővadász beszélt az Erdő-Mező kamerája előtt.

Az Erdő-Mező az idei FeHoVán ismét kiállítóként vesz részt. Standunkon magazinunk vadászati különszáma mellett szakkönyvekkel, vadgazdálkodási szaktanácsadással és nyeremenyjátékkal várjuk olvasóinkat, amelynek fődíja egy STIHL motorfűrész. A FeHoVa szombati napján pedig egy utánkereső kalapjelvényt mutatunk be a szakmai közönségnek.

A 23. FeHoVa február 21-ig, vasárnapig várja a látogatókat, az Erdő-Mező standját az A pavilon 312B1 stadján találja meg.

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?