A Husqvarna motorfűrészeket adományozott az Egererdő Zrt.-nek

HUSQVARNA_egererdoAz Egererdő Zrt. a Husqvarna Magyarország Kft.-től kapott segítséget a decemberi ónos eső okozta károk felszámolásához – közölte az állami erdőgazdaság Facebook oldalán. A felajánlás az „S.O.S. – Bajban az erdő!” felhíváshoz csatlakozva tette meg a vállalat.

A Husqvarna tíz darab motorfűrészt adományozott az Egererdő Zrt.-nek, hogy ezzel járuljanak hozzá a hazai erdővagyont ért károk enyhítéséhez, illetve felszámolásához.

Egerben, Held Norbert ügyvezető igazgató személyesen adta át a Husqvarna cégcsoport felső kategóriás erdészeti gépeit Dr. Jung László vezérigazgató részére. A 10 darab motorfűrészt a cégcsoport helyi képviselői, Leskó Ferenc és Hegyi Tamás a Felnémeti Tűzifaudvaron mutatták be, majd Csató Lajos üzemvezető-helyettes vette át azokat, hogy az Egererdő Zrt. erdészetei között elosztva munkába állíthassák a terepen dolgozó fakitermelők.

HUSQVARNA_egererdo_2

Az öt darab 372 XP és öt darab 365 típusjelű motorfűrészek kifejezetten erdei környezetre lettek tervezve, így nagy segítséget jelentenek majd a kárfelszámolásban.

(Egererdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?