ENREG – Megújuló energia kiállítás és vásár Aradon

enreg2013-ban ötödik alkalommal rendezik meg az ENREG nemzetközi eurorégiós megújuló energia vásárt és kiállítást a határ-menti háromszögben. A szervezők Romániából, Magyarországról és Szerbiából is fogadnak kiállítókat, látogatókat.

A Románia-Magyarország-Szerbia határ-menti háromszög legnagyobb regionális megújuló energia vásásra, az ENREG ENERGIA REGENERABILA, immár ötödik alkalommal tér vissza 2013. március 6-8 között az Expo Arad International vásárcsarnokba.

A nemzetközi energiavásár Románia nyugati kapuját jelenti a befektetők számára, és egyesíti mindhárom ország érdekeit a megújuló energiára és energetikai hatékonyságra vonatkozóan.

Röviden a vásárról:

enregclENREG ENERGIA REGENERABILA, Arad, Expo Arad Vásárcsarnok
Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ENREG ENERGIA REGENERABILA, nemzetközi vásár és konferencia a megújuló energia és energia hatékony építkezés és felújítás területén, az Expo Arad International vásárcsarnokban, 2013. március 6-8 között.

– Ez az egyetlen romániai és régióbeli vásár amely 3 ország megújuló energiára vonatkozó érdekeit egyesíti egy helyen: Románia, Magyarország és Szerbia.

– Elvárások 2013-ra: 2000 látogató, 250 konferencia résztvevő, több mint 100 kiállító és 2000m2 kiállítási terület.

– Vásár témák: napenergia, biomassza, vízenergia, biogáz, hőszivattyúk, geotermális energia valamint energia hatékony építkezés és felújítás.

– Kiállítók listája >>>

– Nemzetközi konferenciák/ workshop-ok:
— PV Platform Románia
— Ötödik Nemzetközi Konferencia – Fából Nyert Energia Romániában

Annak ellenére, hogy Romániában hatalmas lehetőségeket rejt magában a fa energiájának felhasználása, mind a mai napig a fát szinte kizárólag fűtésre és melegvíz ellátásra használják a háztartásokban. Csak egy kis részét használják a modern, alacsony kibocsátású erőművek. Az utóbbi időben a kormány megváltoztatta stratégiáját ami az energia termelést és a biomassza és a fatüzelésű erőművek elterjesztését illeti.

A konferencián Lengyel Attila előadásában a magyar Silvanus Csoport Kft. rövid vágásfordulójú fásszárú energiafűzeiről is esik szó.
— Ötödik Konferencia: Kisméretű vízierőművek Romániában – Jelen Helyzet és Jövőperspektívák
— Negyedik Biogáz Konferencia Romániában
és még sok minden más program várja a látogatókat.

A rendezvény hivatalos weboldala >>>

(REECO – fataj.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?