Fokozott rendőrségi ellenőrzések a Gyulaj Zrt. területein

rendorseg-tavcsoMinden évben, így idén is fokozott figyelmet szentel a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a rendre, vagyonbiztonságra, a vadfajok és a védett állatok nyugalmára a vadászterületeinken, erdőterületeinken, kiemelten így van ez a gím- és dámbikák agancshullajtási időszakában.

Különböző, véletlenszerű időpontokban és helyszíneken történő rendőrségi és erdészeti-, vadászati szakszemélyzeti közös ellenőrzések és intézkedések meghozzák a várt eredményt. Fokozott rendőri jelenléttel és sorozatos járőrözéssel lépnek fel az illegális agancsgyűjtőkkel szemben, az ezek mögött álló bűnözői csoportok ellen, illetve a vadgazdálkodó által kiadott agancsozói engedéllyel rendelkezőkkel is betartatják a törvényben és szabályzatokban előírtakat.

“A vad nyugalmát megzavaró, illetéktelen behatolókat minden erőnkkel és eszközünkkel fellépünk. A hivatásos vadászi szakszemélyzet aktív őrszolgálati, bűnmegelőzési munkájához hagyományosan megerősítő és hatékony segítséget nyújt a évről-évre a rendőrség a közös járőrözéssel és egyéb módszerek alkalmazásával” – írja a Gyulaj Zrt.

Az állami erdészeti részvénytársaság területén a Tamási Rendőrkapitányság kiemelten nagy erőfeszítéseket tesz a teremtett világ ellen elkövetett bűncselekmények megelőzése, megakadályozása és az elkövetők felderítése érdekében.

Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?