Elhunyt a legendás sportfavágó, Martin Komárek

stihl_fehova_erdomezoIMG_2982“Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel, egy munkahelyi baleset következtében elhunyt Martin Komárek, a legendás cseh TIMBERSPORTS versenyző” – közölte pénteken a sportfavágók hazai Facebook oldala.

A TIMBERSPORTS család egy emberként gyászolja a kiváló sportolót. Martin Komárek kiemelkedő személyisége volt mind a cseh, mint az európai versenyeknek.

Hatszoros cseh bajnok, Bajnokok tornája bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, a Timbersports sorozat egyik legsikeresebb sportolója volt.

stihl_fehova_erdomezoIMG_4449

Komárek rajongott a sportágért! Az elhivatottsága, szimpatikus hozzáállása az egész közösségen belül tiszteletet vívott ki.
Martin Komárek csütörtökön, 45 éves korában távozott az élők sorából.

„Martin mosolya, segítőkészsége és a sport iránti szenvedélye hihetetlenül fog hiányozni nekünk! Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki feleségének és három gyermekének.
„Játsz tisztességesen!“ (Fight fair) – a legutóbbi világbajnokságon ez volt olvasható a hallásvédőjén. Nem csak a világbajnokságon jellemezte ez a mottó, hanem egész életében.
Nem egyszerűen csak sportolóként és csak versenyeken képviselte a TIMBERSPORTS sorozatot, hanem utánpótlás sportolókat edzett, és a sportág továbbfejlesztésében is elévülhetetlen szerepet töltött be.
Martinnak mindig helye lesz szívünkben. Egy olyan űrt hagyott maga után, amelyet senki nem fog tudni betölteni.
Már most nagyon hiányzik mindannyiunknak.“ – nyilatkozta a TIMBERSPORT bajnokság felelőse.

Nyugodj békében, Martin!

FB_IMG_1647023376918

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?