Autóba pakolták a lopott fát, lebuktak

falopas-2022-03Munkába tartott a főtörzszászlós, amikor három férfira lett figyelmes, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát.

Az egyenruhás Harc környékén egy – háromfős – gyanúsan viselkedő társaságot észlelt, akik az út melletti erdős területről cipelik ki a kivágott fát, és azt egy személyautóba rakodják. A férfiak, mikor észrevették, hogy figyelik őket, beszálltak a kocsiba, és elindultak.

A rendőr utánuk ment, szolgálatba helyezte magát és Janyapusztánál ellenőrizte a társaságot, majd értesítette munkatársait, akik rövid időn belül a helyszínre értek.

A járőrök a kocsiban mázsányi kivágott fát és egy motoros fűrészt is találtak. Megállapították azt is, hogy a fát engedély nélkül vágták ki és akarták elszállítani a harci lakosok. Az autó vezetőjéről az is kiderült, hogy jogosítvány nélkül közlekedett, és korábban el is tiltották már a vezetéstől. A rendőrök a 41 éves férfit őrizetbe is vették. Ellene és két társa ellen lopás miatt indítanak eljárást, valamint a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették.

falopas-2022-01

(police.hu)

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?