AS-Motor: eljött az akkumulátoros fűnyírók és gazvágók ideje!

AS-Motor Electric_1-Bild 3-kicsiAz AS-Motor június elején mutatta be első elektromos meghajtású magasgazvágóját. A fejlesztő csapat megérzése alapján a professzionális akkus fűnyírók ideje most jött el. Mi sem bizonyítja jobban: a profi gépeket egy innovációs versenyen (Demopark) a legjobbnak értékeltek.

A szakértőkből álló zsűri az alábbi módon fogalmazta meg döntését: az AS-Motor által gyártott AS 21, AS 62 és AS 63 fűnyírók az első magasgazvágók elektromos meghajtással. Ezekhez két, 56 voltos kézi akkumulátort használtak. Nagyobb hatótávolságot tud elérni a háton hordozható, kiegészítő akkumulátorral. A professzionális fűnyíró teljesítménye egy 200 köbcentis négyütemű motoréval hasonlítható össze.

“Nagyon örülünk a sikernek. A díjat a fejlesztőcsapatunk kiváló munkájának köszönhetjük, amely mindig tudja, hogyan kell a szükséges előrelátással újragondolni a már meglévőt és beváltat” – nyilatkozta Roman Mühleck projektmenedzser és Georg-Otto Fuchs, az AS-Motor marketingvezetője.

AS_Motor_Electric_Award

Így örül a fejlesztőcsapat a díjnak (Fotó: AS-Motor)

Az AS-Motor vásárlói a jövőben választani tudnak a klasszikus és az elektromos meghajtású professzionális kaszák közül is.

Az új AS-Motor Electric összesen kilenc modellből áll, négy különböző termékcsaláddal. Ehhez tartoznak a most díjazott elektromos gazvágók mellett a már bevált professzionális és mulcsozó fűnyírók modelljei, valamint a gyomkefék.

AS-Motor Electric_1-Bild 3

Kilenc modellből áll az új termékcsalád

Az AS-Motor Electric modellek a 2022-es szezontól kaphatók.

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?