A Dél-pesti Centrumkórház dolgozói is konyhakész vadhúst kaptak

vadhus_Kétezer adag vadhúst adományoztak a koronavírusos betegeket ellátó Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak. A hűtött, konyhakész szarvas- és őzkészítményeket csütörtökön adták Budapesten.

A kórház főbejárata előtt tartott átadón Zambó Péter, az Agrárminisztérium (AM) erdőkért és földügyekért felelős államtitkára az országban egyre gyakrabban megnyilvánuló összefogás újabb példájának nevezte az adományozást. A Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak átadott adományhoz csaknem ötven vadásztársaság és vadgazdálkodó járult hozzá – ismertette.

Budapest, 2020. május 14. Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdõkért és földügyekért felelõs államtitkára (j) és Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus fõorvosa (b) a minisztérium vadhúsadományának átadásán a Szent László Kórház fõbejárata elõtt 2020. május 14-én. Kétezer adag vadhúst, hûtött konyhakész szarvas- és õzkészítményeket adományoztak a koronavírusos betegeket ellátó Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak. MTI/MTI Fotószerkesztõség/Szigetváry Zsolt

Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára (j) és Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus fõorvosa (b) a minisztérium vadhúsadományának átadásán a Szent László Kórház fõbejárata előtt. MTI Fotószerkesztõség/Szigetváry Zsolt

Szlávik János, a kórház infektológiai osztályának főorvosa kollégái nevében is megköszönte a felajánlást, majd arról beszélt, hogy a kórház dolgozói az elmúlt hónapokban “rengeteg szeretet, megbecsülést” és számos ajándékot kaptak, köztük szállítójárműveket, ételt, italt, játékot, kerékpárt, gyerekrajzokat is.

(MTI)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?