Tábori ágyak a mezőgazdasági gépek és horgászbotok helyén – Egészségügyi ellátóhely lett a Hungexpo (FOTÓ)

hungexpo_tabori_agyA koronavírus-járvány elleni védekezéshez a Hungexpo Zrt. néhány napja felajánlotta a területén lévő 9000 négyzetméteres, legmodernebb kiállítási csarnokát, a G pavilont, amely mobil falakkal szekcionálható, és további épített mobil elemekkel felosztható.

A terület körülhatárolt, rendelkezik mosdóblokkokkal, parkolóterülettel; a kapcsolódó pavilonban orvosi vizsgálóhelységek, pihenőszobák kialakítására is lehetőség nyílik így, ha a szükség úgy kívánja egészségügyi ellátóhelyként is felszerelhető. “Szeretnénk a jelen helyzetben a rendelkezésünkre álló infrastruktúrát a védekezés szolgálatába állítani, bízva abban, hogy a járvány terjedés nem éri el azt a kritikus pontot, hogy szükség legyen a használatára” – olvasható a Hungexpo Zrt. közleményében.

Az Index kedden közzétett fotói arról árulkodnak, hogy az Operatív Törzs a felajánlást elfogadta, a munkát pedig meg is kezdték. A G pavilont, amit néhány hete a FeHoVa kiállításon a horgászok, az AGROmashEXPO-n pedig a gazdálkodók töltöttek meg, most tábori ágyakkal rakták tele.

hungexpo_tabori_agy

Az Index megkereste a Hungexpót az ügyben, és kiderült: a fényképek valódiak, a G pavilont egészségügyi ellátóhelynek készítik elő. „A Hungexpo felajánlását a G pavilon egészségügyi ellátóhelykén való használatára az operatív törzs köszönettel fogadta, megkezdte a terület felmérését és előkészítését” – tájékoztatta a hírportált a Hungexpo Zrt.

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?