HUNOR – Új vadászmagazint alapítottak a „nimródosok” Zoltán Attila vezetésével

hunor_vadaszmagazin_szarvasTovábbra is kiemelt cél a vadászati kultúra támogatása, de új feladat a fiatal szakírók érvényesülésének segítése. Többek között erről szól a Nimród korábbi főszerkesztőjének tájékoztatója. Zoltán Attila és csapata új online vadászportált indít HUNOR webmagazin címmel, míg a már jól ismert SAFARI magazint is tovább viszik, immáron szintén HUNOR előnévvel.

ÚJ KORSZAK KEZDŐDIK

A „nimródosok” szerkesztőségének működése 2019 augusztusával megszűnt. Szellemiségük, az elődök és a magyar vadászmúlt iránti tiszteletük szolgáljon példaként az utódok előtt!

hunor_vadaszmagazin

Munkatársaim egy részével új irányt vettünk, tekintettel a mai kor elvárásaira, a fiatal vadásznemzedék igényeire is. Úgy gondoljuk, hogy a vadászok táborát szélesíteni szükséges azokkal, akik a vadászattal egy tőről fakadó, a természetjárással kapcsolatos szenvedélyeknek a szerelmesei. Ilyenek a horgászok, a borászok, a gombászok, a vadon termő erdei gyümölcsök szedői, a madármegfigyelők, a kutyások, a természetfotósok.
A célunk az, hogy integráló fórumként elősegítsük az egymás közötti kapcsolatok kiépítését, hiszen az érdeklődési körük, nemkülönben a problémáik és az érdekeik összefüggnek, és számos közös ügy is foglalkoztatja a különböző táborokat.
A vadászati kultúra támogatását továbbra is a zászlónkra tűzzük. Új feladatként jelöltük ki, hogy segítsük a fiatal szakírók érvényesülését, ezért várjuk a vadászattal kapcsolatos szakmai anyagaikat, a szakdolgozatokat stb. És persze mindig várjuk az élménybeszámolókat és a szakanyagokat, a szép fotókat.

Úgy gondolom, hogy az új, online vadászújság, a HUNOR Webmagazin és a már tíz éve működő SAFARI Magazin mindennek és még sok másnak megfelelő teret szolgáltat.

Kérem Olvasóink, Látogatóink szíves támogatását, várjuk javaslataikat, kritikáikat!
Mindent megteszünk azért, hogy megszolgáljuk bizalmukat!

Dr. Zoltán Attila
főszerkesztő

FIGYELEM!
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy e-mail címeink augusztus 20. napjától a következőkre változnak:
– központi e-mail hunor@hunormagazin.hu
– dr. Zoltán Attila főszerkesztő, ügyvezető hunor01@hunormagazin.hu
– Ambrus Mária operatív vezető, kreatív- és webszerkesztő
hunor02@hunormagazin.hu
– Tarjányi Lili szerkesztő főmunkatárs hunor03@hunormagazin.hu
– Gergely Laura marketing menedzser gergelylau@gmail.com

Leveleiket, fotóikat, megrendeléseiket ezekre az e-mail címekre kérjük!
A nimrod.hu végződésű e-mail címeink augusztus 31-ig párhuzamosan működnek az új e-mail címekkel!
Postacímeink, telefonszámaink változatlanok maradnak. (Szerk.)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?