Nyakon lőtte társát egy vadász

veszprem_orvvadasz_1A 43 éves Pavol csütörtökön egy barátjával ment vadászni, most azonban az életéért küzd a kórházban, miután lövés érte a nyakán. Részletek derültek ki a súlyos vadászbalesetről.

Pavol és az 56 éves tapasztalt vadász, Jozef Kuklov és Šaštín Stráže között vadászott csütörtökön. Jozef egyszeriben egy vadkanra figyelt fel, a vállához emelte fegyverét és lőtt, viszont a sörét egy része eltalálta a nyakán Pavolt – ezzel súlyos sérüléseket okozva neki.

A sérült férfit a helyszínen élesztették újra, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. Az állapota jelenleg is kritikus.

Pavol Toma vadgazdát sokkolták a történtek. Miután tudomást szerzett az esetről, azonnal törölte az összes betervezett vadászatot. „Nem tudom, mi történik itt. Rövid időn belül ez már a harmadik szerencsétlenség. Nagyon sajnálom a történteket“ – mondta Toma.

vadaszbaleset_felvidek

Pavol egy hozzátartozója szerint a férfi augusztusban vesztette el édesapját, aki szintén szenvedélyes vadász volt. A 43 éves férfi jelenleg édesanyjával él.

Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben testi sértés vádjával indítottak eljárást.

(parameter.sk)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?