Horgász programok a 2018-as FeHoVa kiállításon

2018-ban immár a 25. FeHoVa-t tekintheti meg minden vadász és horgász a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az évről évre megújuló, de a hagyományos, közönségkedvenc programokat is felvonultató esemény ez alkalommal is 4 napig vár minden vadász, erdészt, horgászt, fegyver rajongót, természetkedvelőt.
Horgász programok a 2018-as FeHoVa kiállításon

HORGÁSZ PROGRAMOK:

Casting pálya – speciális dobópálya horgászoknak, melyen kipróbálhatják célzótechnikájukat ■ Az ország legnagyobb horgászfotókiállítása – a Jubileumi FeHoVa horgászverseny legjobb képeiből ■ Neves magyar és külföldi sporthorgászok beszámolói, bemutatói – 2017 a VB-k éve volt Magyarországon, hiszen hosszú idő után a nők számára megrendezett világbajnokságra ismét hazánkban került sor, valamint Kaposvár adott helyett a Pontyfogó VB-nek is. A FeHoVa-n a versenyzők személyesen mesélik majd el élményeiket. Energo etető Óriások az óriás akváriumban Gyerekprogramok a standokon [caption id="attachment_43954" align="aligncenter" width="800"]Mi is a minőséget választottuk - Az Erdő-Mező is a Tímár Mix Kft.-nél vásárolt a FeHoVa kiállításon Mi is a minőséget választottuk - Az Erdő-Mező is a Tímár Mix Kft.-nél vásárolt a FeHoVa kiállításon[/caption] Egyidejű rendezvények:
  • Íjász bajnokság és bemutató
  • FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk az Erdő-mező standján, az A pavilonban! Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. fehova_2017_3nap_69 A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Bővebb információ, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu