KITE: Újra kapható lesz RÁBA 250 traktor John Deere motorral

raba_250Igazán jó hírt közölt hivatalos honlapján a KITE Zrt., a nádudvari cég ugyanis ismételten megkezdte a John Deere motorok beépítését a hazánkban rendkívül népszerű Rába 250-es erőgépekbe.

“Tapasztalt szervizszerelőink az elmúlt húsz évben több mint 150 darab gépet alakítottak át, de a környezetvédelmi normák gyors változása miatt ezen tevékenységünk átmenetileg szünetelt. A KITE Zrt. azonban kiépítette azt a rendszert, melynek segítségével ismételten elérhetővé vált ez a szolgáltatás. A napokban fejeztük be az első, úgynevezett prototípus átalakítását, jelenleg üzemi körülmények között teszteljük. A tesztüzemet követően elkezdjük az értékesítését is” – közölte hivatalos honlapján a KITE Zrt.

A jelenlegi John Deere motor is soros elrendezésű 6 hengeres, viszont a hengerűrtartalma már nem 8,1, hanem 9 liter. A 6090HF475-ös családba tartozó motorok elektronikus motorvezérléssel és közös-nyomócsöves üzemanyag-ellátó rendszerrel felszerelt erőforrások. A beépítő készlet tartalmazza a motorhoz méretezett egyedi hűtőrendszert, valamint egy DG14-es diagnosztikai kijelzőt és a kezelőszerveket.

raba_traktor

Nemcsak a KITE Zrt. újít fel Rába traktorokat, a két évvel ezelőtti AGROmashEXPO-re a Huntractor Kft. is bemutatott egy teljesen átalakított erőgépet, amelyet az Agrofórum Online is bemutatott.

(Agrofórum Online)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?