Ezúttal egy kávézóban épített erdőt a Hello Wood csapata (+Videó)

hello_wood_erdoA Hello Wood építészcsapat eddig is ismert volt arról, hogy munkáikban mindig valamilyen társadalmi üzenetet rejtenek el, vagy valamilyen problémára próbálják meg felhívni a figyelmet. Most a Bagatellini kávézó-pékséggel, és a Meseközpont Alapítvánnyal fogtak össze, hogy egy látványos erdőinstallációval hívják fel a figyelmet a karácsony közeledtével a gyermekvédelemre, és arra, milyen fontos, hogy a hátrányos helyzetben lévő gyermekek megfelelő támogatást kapva teljes értékű tagjai lehessenek a társadalomnak.

Az alapítvány már több táborában együttműködött a Hello Wooddal, akiktől amúgy sem állnak távol az oktatási projektek. Az eddigi paloznaki táborokban készült fatornyok inspirálták a mostani installációt is.

A három cég összefogásának lényege, hogy a fontos társadalmi üzenet megjelenítésén túl, a valóéletben is segítse az ara rászoruló gyermekeket. A Bagatellini és a Hello Wood így szakmai mentorprogramot indít, ahol ács, asztalos, illetve pék, cukrász képzéseket indítanak, mivel ezek lassan hiányszakmák lesznek (vagy már azok), így valószínűleg nagy segítség lesz a mentoráltaknak az elhelyezkedésben. Az installáció a MOM Parkban tekinthető meg.

(forbes.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?