Megosztva – Sorra esnek a kiváló bikák a Gyulaj Zrt.-nél (+KÉPEK)

gyulaj_gimszarvas_1Az elmúlt napokban több képet is megosztottak a Gyulaj Hunting Hungary Facebook oldalon az eddig elejtett gímszarvas bikákról. A bőgés folyamatosan munkával látja el a hivatásos vadászokat, amelyet az alábbi fotók is bizonyítanak.

2015. szeptember 4.: Íme, az elsők egyike! Nem panaszkodunk a kezdés miatt… Rögtön egy ~9kg-os bika! Visszajáró német vendégünk méltán boldog vadászzsákmánya miatt!

gyulaj_gimszarvas_6

2015. szeptember 7.: Gyönyörűek a trófeák idén! Íme, még egy, pár napja elejtett bika a maga nagyjából 10 kg-os trófeatömegével!

gyulaj_gimszarvas_5

2015. szeptember 8.: Mindig örülünk, ha egy-egy jó bika esik területeink egyikén, de külön öröm számunkra, ha az adott vendég első vadját, jelen esetben gímbikáját ejti el a Gyulaj Zrt.-nél. Szívből gratulálunk amerikai vendégünknek – Washington államból – a 9,5kg-os bikához!

gyulaj_gimszarvas_4

2015. szeptember 9.: Újabb jó bika a terítéken. Ez most a legendás hőgyészi vadászterületünkről. Írásos források szerint már a XII. században is királyi vadászok járták az ösvényeket itt….

gyulaj_gimszarvas_3

2015. szeptember 15.: Igen jó bőgésünk van idén a Bikács-kistápéi vadászterületünkön. A síkvidék jellegű, sűrű aljnövényzetű területen igazi élmény a cserkelővadászat. Íme, dán vadászvendégünk megérdemelt vadászzsákmánya. ~8,5kg bika hajnali cserkelés során elejtve.

gyulaj_gimszarvas_2

gyulaj_gimszarvas_2_b

2015. szeptember 16.: Újabb nagyszerű trófea a Gyulaj Zrt. Bikács-Kistápéi Vadászterületéről! A dán vadászvendég reggeli cserkelést követően ejtette el a 11,31kg-os, kapitális gímbikát! Gratulálunk!

gyulaj_gimszarvas_1

Az Erdő-Mező Online Megosztva cikksorozatában olyan érdekességekről számolunk be, amelyet aktuálisan egy-egy cég, társaság oszt meg a Facebookon az erdőgazdálkodással, vadászattal, faiparral kapcsolatban. Ezt a bejegyzést a Gyulaj Hunting Hungary Facebook oldalán találtuk.

(Erdő- Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?