Változásokkal, de idén is lesz erdei szalonka monitoring

2019-ben is tovább folytatódik az Országos Erdei Szalonka Monitoring Program, ám jelentős változtatások lesznek a program feladataival kapcsolatban. A jövőben a monitoringozás alkalmával, csak szárnymintát kell szárított állapotban beküldeni, valamint a testméret felvételeket el kell végezni. Az OMVK Baranya megyei szervezetének közleménye.
Változásokkal, de idén is lesz erdei szalonka monitoring

  • Azok a vadászatra jogosultak, akik a programba való bekapcsolódást hivatalosan, korábban rendezték (Kamara- Kormányhivatal) azaz, velünk is szerződésben állnak, a mellékletek szerinti formában tájékoztatjuk.
  • Azon vadászatra jogosultak akiknek a jövőben szándékukban áll a programba bekapcsolódni, kérjük keressenek bennünket (elérhetőség: Lantos Judit 72/332-354).
A Szalonka Monitoringgal kapcsolatos minden egyéb friss információt, valamint a frissített dokumentumokat (megfigyelési és mintagyűjtési adatlap, eljárásrend) mellékeljük. erdei_szalonka A monitoring díja továbbra is 20.000 HUF + ÁFA = 25.400 HUF A befizetés lehetőségei:
  1. Online átutalással bankon keresztül az alábbi számlaszámra
          Országos Magyar Vadászati Védegylet- 11705008-20468583 (megjegyzésben kérjük feltüntetni a vadászatra jogosult nevét, székhelyét)  
  1. Postai úton, csekken történő befizetéssel. (Sárgacsekk- átvehető az OMVK Baranya megyei Területi Szervezetének irodájában)
A befizetést az első megfigyelési jegyzőkönyv behozatalával, igazolniuk kell. Továbbá minden egyéb információ megtalálható az OMVV honlapján (www.vadaszativedegylet.hu) A 2019 évre vonatkozó eljárásrend itt (kattintson a részletekért!) a megfigyelési jegyzőkönyv itt (kattintson a részletekért!) valamint az elejtési jegyzőkönyv ide kattintva elérhető illetve letölthető.  (OMVK)