Újra itt a FeHoVa! - Gyere, és találkozzunk!

Hamarosan megnyitja kapuit az immár 30. alkalommal megrendezésre kerülő FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Újra itt a FeHoVa! - Gyere, és találkozzunk!

A jubileumi rendezvényre számos törzskiállító és szakmai partner elküldte a jelentkezését, de nagy az érdeklődés az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállításon, így igazán sokszínű és széles kínálat várja majd a régió vadászait és horgászait a Kiállítási Központ pavilonjaiban. A vadászat és a fegyverek az A pavilonban, a horgászattal kapcsolatos cégek a G pavilonban kaptak helyet, a kiállítás egyidejű rendezvénye, a XI. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) pedig a D és E pavilonokban lesz megtekinthető.
 
A 30. évforduló alkalmából a kísérőeseményeket is úgy állították össze a szervezők, hogy a lehető legszínesebb programkínálat várja a vadászokat és horgászokat. A hagyományos programokon kívül, mint például az elmaradhatatlan szarvasbőgő verseny, trófeabírálati bemutató, Nadler- trófeaszemle, ragadozó madár és vadászkutya bemutatók, dedikálások, lőtér, újra lesz auckió és új trófeák láthatók a központi diorámában, melyek 4 kontinens vadászatairól árulkodnak majd. A vadászati kultúrába kicsit másképpen engednek betekintést a Csergezán Pál festő és Hubert G. Wells állatidomár munkásságáról szóló bemutatók, de látható lesz Szunyoghy András grafikusművész munkáiból összeállított kiállítás is. Sárba zárt nyomok, fegyverbemutató, kerekasztal beszélgetések a „hot topic”-okról és sok minden más érdekesség, ami egy vadász vagy erdész számára izgalmas és felejthetetlen napot vagy napokat ígér.

A folyamatosan bővülő programkínálatot itt tekintheti meg!


 
Egyidejű rendezvény: XI. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)

 Töltsön el a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban egy egész napot a vadászat és a horgászat jegyében, látogasson meg minden kiállítói és programhelyszínt, hiszen a széleskörű kiállítói kínálat mellett számos újdonság és izgalmas program vár mindenkit!

Töltse le a HUNGEXPO applikációt, vegye meg jegyét a legalacsonyabb áron, tervezze meg látogatását előre, jelölje meg kedvenc kiállítóit, programjait, tájékozódjon könnyebben a helyszínen!

Bővebb információ és kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a kiállítás honlapján.

Találkozzunk a FeHoVa-n, látogasson el
az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok
standjára is a színpad mellett!