Nyerj velünk LOGOSOL fűrésztelepet STIHL motorfűrésszel!

Nyerj egy LOGOSOL Big Mill Basic fűrésztelepet a hozzá tartozó STIHL MS-391 motorfűrésszel az Erdő-Mező Online és Magazin 2017-es nyereményjátékán. Nem kell mást tenned, mint kitöltened kérdőívünket, és már részt is veszel októberi sorsolásunkon. A nyereményjáték részletei alább olvashatók!
Nyerj velünk LOGOSOL fűrésztelepet STIHL motorfűrésszel!
    KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET, ÉS RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SORSOLÁSÁN >>>  

Nyeremény: LOGOSOL Big Mill Basic fűrésztelep + STIHL MS-391

em_logosol

stihl_logo

erdo-mezo_logo

A sorsoláson való részvétel feltétele: Az Erdő-Mező Online és Magazin kérdőívének hiánytalan kitöltése

Határidő: 2017. október 1.

Sorsolás: 2017. október 2.

A NYEREMÉNYEK BEMUTATÁSA

Logosol Big Mill Basic fűrésztelep

[caption id="attachment_43539" align="aligncenter" width="600"]logosol_big_mill_basic_2 A képen látható Big Mill Basic fűrésztelep csak illusztráció![/caption]

Komponensek: Big Mill TimberJig, vezetősín tartók, 2,75 m-es (9 lábas) vezetősín. Rönk átmérője: Max. 80 cm (32"). Nagyobb pontosságot és rugalmasságot biztosít a rönk vágási módszerének kiválasztásakor. A vezetősínes TimberJig segítségével a kézi fűrésztelep és a keretre szerelt fűrésztelep előnyeit egyaránt kihasználhatja. A TimberJig és az M8 technológiájának kombinációja lehetővé teszi, hogy egy nagy termelékenységű fűrésztelepet igen kedvező áron állíthasson össze.

A fűrésztelep három alkatrészből áll - TimberJig: Bevált kézi fűrésztelep, melyből több ezer darabot vásároltak meg világszerte - Vezetősín: A klasszikus M8 vezetősín egy speciálisan kialakított magasság-és szögbeállító bilinccsel kiegészítve egyenesen és egyenletesen vezeti a fűrészt. - Vezetősín tartók: Acélból készülnek, 90 fokos szögekben négy pontos helyzetbe lehet beállítani őket, pontos szöget bezáró felületeket lehet kialakítania velük..

em_logosol

További információk a LOGOSOL honlapján >>>

STIHL MS-391 motorfűrész

stihl_ms_391

Kézre álló, nagy erejű motorfűrész mindazok számára, akik nagyobb teljesítményt és kiváló kezelési kényelmet kívánnak a fakivágás és a tűzifa darabolása során. Magas forgatónyomaték széles fordulatszám-tartományon. Akár 20%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és 50%-kal kisebb füstgáz-kibocsátással a 2-MIX technológia nélküli elődhöz képest.

stihl_logo

További információk a STIHL honlapján >>>

A kérdőív kitöltése két módon lehetséges: 1. A www.erdo-mezo.hu oldalon 2. Rendezvényeken (FeHoVa, Szentlőrinci Gazdanapok, innoLignum Sopron, stb.) személyesen egy papír alapú kérdőív kitöltésével

Nyertesek száma: 1 válaszadó sorsolás útján

Értesítés: A nyertest e-mailben értesítjük, valamint a www.erdo-mezo.hu oldalon is közzé tesszük nevét, települését.

Nyeremény átadása: Személyesen, a nyertessel konzultálva

nyeremenyjatek_2017