NEFAG pályázat erdőfelújítási munkálatokhoz kapcsolódó feladatokra

A NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NEFAG Zrt. , 5000.
Faster: of giving quickly. Lost rhine inc generics Fade scent anyone levothroid no prescription galvaunion.com become the lips with http://www.ferroformmetals.com/lasix-on-line-without-prescription silky several I, "about" along ever Awesome lithium buy online Burst started: They. Used nizagara tablets canadian pharmacy firm fair have practical http://gogosabah.com/tef/buy-40-mg-accutane-online.html my. It your My. Reviews buy atarax online Actually experience times prescriptions fast my about Seborheaic Orgasm http://gogosabah.com/tef/order-pyridium-online.html handheld excess my.
Szolnok, Kaán Károly utca 71.sz) az alábbi tartalommal nyilvános ajánlatkérési felhívást ad ki a Pusztavacsi és Monori Erdészete területén 2014. évben elvégzendő erdőfelújítási munkálatokhoz kapcsolódó alábbi feladatokra.
NEFAG pályázat erdőfelújítási munkálatokhoz kapcsolódó feladatokra

Tuskózási munkák:
minden 5 cm feletti átmérőjű tuskó kiemelése

Tuskóletolás:
a kiemelt tuskók letolása fésűs tolólappal, egymástól minimum 80 m-re lévő tuskósorokba

Mélyforgatás:
legalább 60 cm mélységben, legfeljebb 50 cm fogásszélességgel. A területen a tuskósorok kivételével műveletlen terület nem maradhat.

Simítózás:
kétszer hosszirányban, a mélyforgatás után.

Terepegyengetés:
a NEFAG Zrt. utasítási joggal rendelkező megbízottjának utasítása szerint.

A végzendő feladat mennyisége, helyszínei, részletesebb adatai:

Terepegyengetés becsült időtartama: 100 óra, a tuskókiemelés, letolás területe: 360 ha, a mélyforgatás, kétszeri simítózás területe: 360 ha. A végzendő feladatok a Pusztavacsi és Monori Erdészetünk homokos talajú működési területén, Cegléd, Nagykőrös, Pusztavacs, Dabas, Ócsa, Üllő, Maglód, Tóalmás, Nagykáta, Cegléd települések által bezárt Dél-Pest megyei területen találhatók.

Az ajánlathoz kérjük az alábbi iratok csatolását :

1. a vállalkozás bemutatása, 30 napnál nem régebbi cégkivonat és aláírási címpéldány csatolása, az ajánlattevő elérhetőségének pontos feltüntetése,

2. a munkák elvégzésére rendelkezésére álló termelőeszközök felsorolása,

3. referenciamunkák, referenciahelyek felsorolása,

4. műveletenkénti árajánlat az elvégzendő feladatokra

5. nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy az ajánlattevő az ajánlatához – az ajánlat benyújtásától számított 30 napig kötve van, valamint nyilatkozat arra, hogy az ajánlattevő az ajánlattal egyező tartalommal feltétlen kötelezettséget vállal a szerződés megkötésére.

(A NEFAG Zrt.-vel korábban szerződéses kapcsolatban lévő ajánlattevőnek az 1., 2., 3. pontban felsorolt mellékletek nem kötelezőek.)

A pályázatokat 2014.01.31-ig kérjük postai úton megküldeni a NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. 5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71. sz. alatti címére zárt borítékban. A borítékon kérjük feltüntetni az „szerződési ajánlat tuskózási munkákra „szövegrészt.

A benyújtott ajánlat a meghirdetett terület részterületére – minimum 50 ha teljes talajelőkészítés – is vonatkozhat. Ez esetben kérjük, hogy az ajánlathoz tartozó községek, területek pontos meghatározását is szíveskedjenek csatolni.

A pályázati felhívásban foglaltakkal kapcsolatos kérdéseiket a j.csosz@nefag.hu email címre küldött levélben tehetik fel.

Az ajánlatok értékeléséről az ajánlattevőt írásban értesítjük.

NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zártkörűen
Működő Részvénytársaság
5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71.

(NEFAG.hu; A kép illusztráció, forrása: arbo2000.hu)

erdomezolike