Műtrágya és növényvédő szer beszerzéséhez írt ki pályázatot a Zalaerdő

A ZALAERDŐ Zrt. (Ajánlatkérő) nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet a társaság 2021. évi műtrágya és növényvédő szereinek beszerzéséhez.
Műtrágya és növényvédő szer beszerzéséhez írt ki pályázatot a Zalaerdő
A pályázaton való részvétel feltételei, ajánlattételi dokumentáció igénylése 2021. évi műtrágya beszerzéséhez A pályázaton való részvétel az ingyenes ajánlattételi dokumentáció igényléséhez kötött. Igénybejelentés a vadaszat@zalaerdo.hu e-mail címre megküldött jelentkezéssel, az ajánlattevő megnevezésével, a kapcsolattartásra felhatalmazott személy kijelölésével, valamint elérhetőség közlésével lehetséges. A jelentkezést követően az Ajánlatkérő e-mail útján megküldi a részletes ajánlattételi felhívást és annak mellékleteit.
  • Ajánlattételi dokumentáció igénylése: 2021. február 5-től
  • A pályázat leadásának határideje: 2021. február 18. (csütörtök) 10 óra
Az ajánlattétellel kapcsolatban kapcsolattartásra jogosult Ajánlatkérő részéről:
  • Seres Petra vadgazdálkodási előadó
  • vadaszat@zalaerdo.hu
  • +36301607038
[caption id="attachment_64003" align="aligncenter" width="600"]Fotó: Babics István, Zalaerdő Zrt. Fotó: Babics István, Zalaerdő Zrt.[/caption] A pályázaton való részvétel feltételei, ajánlattételi dokumentáció igénylése 2021. évi növényvédő szereinek beszerzéséhez A pályázaton való részvétel az ingyenes ajánlattételi dokumentáció igényléséhez kötött. Igénybejelentés az erdogazdalkodas@zalaerdo.hu e-mail címre megküldött jelentkezéssel, az ajánlattevő megnevezésével, a kapcsolattartásra felhatalmazott személy kijelölésével, valamint elérhetőség közlésével lehetséges. A jelentkezést követően az Ajánlatkérő e-mail útján megküldi a részletes ajánlattételi felhívást és annak mellékleteit.
  • Ajánlattételi dokumentáció igénylése: 2021. február 4-től
  • A pályázat leadásának határideje: 2021. február 23. (péntek) 10 óra
Az ajánlattétellel kapcsolatban kapcsolattartásra jogosult Ajánlatkérő részéről: Babics István erdőművelési előadó erdogazdalkodas@zalaerdo.hu +36304742025   (Zalaerdő Zrt.)