Mesekönyv készült a lillafüredi kisvasútról - Nyerj Te is egy példányt!

Kisvonatozni mesés! Ez a gondolat indította útjára azt a folyamatot, amelynek eredményeképpen megszületett a „Kispöfögők” mesekönyv-sorozat és annak első kötete, a „Miki és a lillafüredi kisvasút” című kiadvány. 

Mesekönyv készült a lillafüredi kisvasútról - Nyerj Te is egy példányt!

A sorozat a magyarországi erdei vasutak különleges világába vezeti be a gyermekeket. A minden oldalán színes illusztrációval ellátott, két mesét tartalmazó kötet főszereplői az adott erdei vasúton valóságban is szolgálatot teljesítő mozdonyok. Az érdekes és izgalmas történetek során a gyermekek megismerhetik a környék állat- és növényvilágát, történelmét, valamint turisztikai-, földrajzi és irodalmi érdekességeket. A "Miki és a lillafüredi kisvasút" a Lillafüredi Állami Erdei Vasút izgalmas világába vezeti be a gyermekeket. A mesék főszereplője Miki, a világ első kisvasúti hibrid mozdonya. Ezen kívül még számos kedves mozdonykarakter és az erdő állatvilága kel életre a könyv lapjain. A kötetet a gyermekek számára is jól érthető, látványos nyomvonaltérkép és további érdekességeket bemutató "minilexikon" is kiegészíti. 

 

A mesekönyv főbb adatai:

  • Írta: Csohány Domitilla
  • Illusztrálta: Győri Zsolt
  • Cím: Miki és a lillafüredi kisvasút
  • Kiadó: Beszédírók Kft.
  • Vásárlás a Kispöfögők honlapján

A könyv az Északerdő Zrt. szakmai iránymutatásával készült.

Játssz az Erdő-Mező Facebook-oldalán és nyerj egy példányt a könyvből! Május 2-án 19 órakor közösségi oldalunkon megosztjuk a játékunkat, ne maradjatok le róla!

(Erdő-Mező Online)