Márciusban rendezik meg az AGROmashEXPO-t és a FeHoVát

A megszokottól eltérően nem februárban, hanem 2021 márciusában várja a kiállítókat és a látogatókat a FeHoVa és az AgromashEXPO.
Márciusban rendezik meg az AGROmashEXPO-t és a FeHoVát
A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontja módosul. Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO 2021. március 3-6. között; a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója, a FeHoVa kiállítás és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show 2021. március 18-21. között; az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás kiállítás 2021. május 6-9. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek. fehova_erdomezoIMG_0327 A 2021-es FeHoVa előkészületei már megkezdődtek, dolgozunk a jövő évi újdonságokon, a sokak által várt trófeakiállításon, a népszerű hagyományos programokon, bemutatókon, versenyeken. A rendezvényre eddig 3000 m2-t foglaltak le a cégek, a törzskiállítók szinte mind beküldték már a jelentkezésüket, folyamatosan érkeznek az újabb kiállítói érdeklődések. A FeHoVa egyidejű rendezvénye a Budapest Boat Show Nemzetközi hajókiállítás lesz, a szakmai programok sora pedig egy új, Kittenbergerről szóló konferenciával bővül. A társas programokon történő részvétel megváltozott körülményeire és a napjainkban támasztott igényekre és elvárásokra reagálva, a Hungexpo mindent megtesz, hogy kiállítói és látogatói számára a járvány kockázatait minimalizáló környezetet biztosítson rendezvényein. Összeállították POST COVID kézikönyvüket, valamint meghatározták a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot, melyek részletei megtalálhatók a kiállítás honlapján. A kialakított egészségvédelmi koncepció tartalmazza a fokozott higiéniai szabályokat, segíti a társas érintkezés szabályainak betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott kiállítások lebonyolításának ideje alatt. agromash_faatulteto Ezen szabályok betartása mellett, több mint féléves kényszerszünet után megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállítási csokor, valamint az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások eredményesen zárták a 2020-as évet a budapesti Kiállítási Központban. A világjárvány okozta nehézségek ellenére a résztvevő kiállítók, látogatók és partnerek többségében pozitívan értékelték a kiállításokat. Egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek, az eladók és a vevők, a kiállítók és a látogatók a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményekhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket.

Ne feledje, 2021. március 18-21. között ismét FeHoVa!

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok, valamint további kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek december közepétől megtalálhatók a kiállítás honlapján. További Bővebb információ, járványügyi intézkedések és kiállítói jelentkezés: www.fehova.hu (HUNGEXPO)