Földünk ipari fái - Előrendelési akció az új szakkönyvre!

Decembertől kapható, de az Erdő-Mező honlapján november 30-ig már kedvezményesen előrendelhető a "Földünk ipari fái" című, egyedülálló kézikönyv, amely mintegy 200 különböző faanyagot mutat be 1300 fotóval erdészeti és faipari szakemberek és a fát szerető műkedvelők számára. Az ERFARET Nonprofit Kft. kiadásában megjelent könyvet jól használhatják az asztalosok, fafaragók és szakképző intézmények, mint műszaki kézikönyvet és oktatási szemléltetőeszközt.

Földünk ipari fái - Előrendelési akció az új szakkönyvre!

Előrendelési akció november 30-ig! 7900 Forint helyett 7400 forintos áron.

Szállítás: 2016. december 8. után Megrendelés és további információk: erdo-mezo@erdo-mezo.hu

FÖLDÜNK IPARI FÁI Szerkesztő: Molnár Sándor, Farkas Péter, Börcsök Zoltán, Zoltán György Fotó: Szeles Péter, Hans-Georg Richter foldunk_ipari_fai_1

Mennyire ismerjük a fa alapanyagot?

A hiánypótló, magyar szerzők által írt kézikönyv egyedülállóan gazdag képanyaggal mutatja be a Földünkön iparilag fontos vagy kulturális értékkel bíró fákat. A mű a faanyagismeret alapjaitól "kézenfogva" vezeti be az olvasót a könyv használatába. Az öt földrész faanyagairól szóló kiadvány nem csak száraz műszaki leírások halmaza, hanem olyan, fával kapcsolatos kulturális és szakmatörténeti vonatkozásokat is tartalmaz, amely a laikusok számára is élvezetessé teszi az olvasást.

Ajánlásként Prof. Dr. Németh Róbert a soproni egyetem Faanyagtudományi Intézetének vezetője a következőket írja:

"A látszólag helyhez kötött fák bolygónk csodálatra méltó élőlényei. Törzsük, águk az egészséges életterünk és használati tárgyaink alapanyaga. E könyv segít abban, hogy értsük és értelemmel használjuk a fát, a jövőnk nyersanyagát."

(Erdő-Mező Online - www.erdo-mezo.hu) erdomezolike