Faápoló szakmérnöki képzés indul a Szent István Egyetemen

A Magyar Faápolók Egyesületének támogatásával és részvételével favizsgáló és faápoló szakirányú továbbképzési szak indul a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán. A képzés célja hogy a hallgatók naprakész tudást szereznek a favizsgálat és faápolás minden területéről.

Faápoló szakmérnöki képzés indul a Szent István Egyetemen

A képzést azoknak ajánlják, akik érdeklődnek ezen új és izgalmas szakterület iránt, meg akarnak ismerkedni a fák, idős fák vizsgálatának legkorszerűbb módszereivel és gyógyításuk tudományával. Azoknak ajánlják, aki nemcsak elméleti, hanem a gyakorlatban is alkalmazható favizsgálati és faápolási ismeretekre vágynak.

A képzés célja

A favizsgáló és faápoló szakirányú továbbképzési szakon folytatott képzés keretében a hallgatók naprakész tudást szereznek a favizsgálat és faápolás minden területéről. 

faapolo_magyar_bajnoksag_2019_36 

A képzés jellemzői Kezdete: 2021. január 28. Időtartama: 2 félév Gyakorisága: két hét/félév Helyszíne: 1118 Budapest, Villányi út 29-43. Önköltség díja: 200.000 Ft/félév

A jelentkezés módja és feltételei A jelentkezés formája: a kar honlapján található jelentkezési lapon. Online kitölthető jelentkezési lap: https://kertk.szie.hu/szakiranyu-tovabbkepzesi-szakok-jelentkezes Csatolandó: felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolata. Jelentkezési határidő: 2021. január 11. Jelentkezési lap beküldendő vagy személyesen leadható: Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Dékáni Titkárság, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

Bővebb információ Szakfelelős: Sütöriné dr. Diószegi Magdolna adjunktus Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék Cím: 1118 Budapest, Villányi út 29-43. Tel.: 305 7461 E-mail: Dioszegi.Magdolna@kertk.szie.hu

(diszkerteszek.hu)