Európa legszebb preparátumaival vár a FeHoVa Plusz

2021. szeptember 25. és október 14. között rendezik meg az „Egy a Természettel” (OneWithNature) Vadászati és Természeti Világkiállítás, melynek központi programsorozata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén várja az érdeklődőket.
Európa legszebb preparátumaival vár a FeHoVa Plusz
A világkiállítás központi rendezvénye és széles programkínálata mellett 2021. szeptember 30 - október 3. között kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ. Ezen a 4 napos rendhagyó eseményen felsorakoznak avadászat, horgászat és természetjárás képviselői. Közel 100 cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait, hogy a látogatók újra találkozhassanak kedvenc, rég nem látott kiállítóikkal, esetleg újakat ismerhessenek meg, kedvükre nézelődhessenek, válogathassanak a széles kínálatból, hogy az élménydús nap végén egy régen áhított sörétes puskával, vadászkalappal, könyvvel, orsóval, horgászbottal vagy egy kedves vásárfiával térhessenek haza. A vásárlási lehetőség is csábító, de számos más érv is amellett szól, hogy a vadászok és horgászok kilátogassanak a világkiállításra a FeHoVa PLUSZ hétvégéjén:
  • A 4 nap alatt folyamatosan zajlik majd a Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferencia, az ágazatban meghatározó magyar és külföldi előadókkal, szakértőkkel.
  • Az idén 30 esztendős Magyar Vadászlap előfizetői akcióval várja a látogatókat, melynek sorsolására október 3-án kerül sor, a 20 éve alapított Világjáró Magyar Vadászok Klubja pedig dedikálással készül standján.
  • Az Erdő-Mező.hu a FeHoVa-n már hagyományosnak mondható gyermekfoglalkoztatóval szórakoztatja majd az apróságokat.
  • Lesznek versenyek is, hiszen a Kiállítási Központ G pavilonjában sorakoznak majd fel Európa legszebb preparátumai, vasárnap pedig (október 3-án) bárki szurkolhat a Szarvasbőgő Európabajnokság döntőseinek.
  • A D pavilonon osztoznak a halak és a kutyák, míg a Kincsem Parkban a sólymoké, lovaké és elöltöltő fegyvereké a főszerep.
Fotó: Gribek Tímea Találkozzunk szeptember 30. és október 3. között a HUNGEXPO-n! A FeHoVa PLUSZ kiemelt média partnere a Nimród Vadászújság. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem lesz elérhető a nagyközönség számára személygépjárművel. A megközelítésről bővebb információ itt olvasható>>> A világkiállításra elővételben vásárolható belépőjegy a rendezvény honlapján. A kedvezményekről részletes leírás ITT található>>> Bővebb információ, részletes program és online jegyvásárlás>>>