Nehézgép-szerelő verseny is lesz a 2023-as EuroSkills Európa-bajnokságon – Jelentkezz!

komatsu_bakony_422022. április 1-jéig lehet jelentkezni az Euroskills-re, a szakmák Európa-bajnokságára, ahol 2023-ban a nehézgép-szerelők is megmutathatják tudásukat. A MEGFOSZ ezért felhívást tett közzé, és kérik, hogy amennyiben bárkinek a környezetében van olyan fiatal, aki megfelelne a feltételeknek, és vállalja a versenyzést, jelentkezzen a worldskillshungary.hu honlapon.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat NEHÉZGÉP-SZERELŐ (Heavy Vehicle Technology) szakmában az ifjú szakemberek világbajnokságán, a EuroSkills 2023 Európa-bajnokságon.

“Ne riasszon el a nehézgép-szerelő elnevezés, mert abszolút helye lehet a versenyben mindenkinek, aki agrárgépész vagy bármilyen erősen műszaki beállítottságú, szerelni szerető fiatal” – hívják fel a figyelmet a worldskillshungary.hu oldalon.

equus_vonszolo

A versenyre várják azon fiatalok jelentkezését, akik:

– 1998. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték
– vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, és a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken
– előnyt jelent az alapszintű angol nyelvtudás (nem kötelező)
vállalják a nemzetközi versenyeken való részvételt

john_deere_erdeszeti_traktor

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.worldskillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés) menüpont alatt található online űrlap kitöltésével (http://worldskillshungary.hu/jelentkezes).

Jelentkezési határidő: 2022. április 1. (péntek)

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?