Videón a sárga erdészeti gépek – UNIFOREST csörlők, rönkfogók és hasítók az AGROmashEXPO-n

uniforest_2Innovatív, megbízható és egyszerűen kezelhető. Az Uniforest erdészeti gépei negyed évszázada segítik a vállalkozók munkáját, így nem véletlen, hogy a 2022-es AGROmashEXPO kiállításon is sok volt az érdeklődő a Kiskorpád Gépker Kft. standján.

A Titan automata tűzifadaraboló gèpek 20 tonnás hasítóerővel, 40 centiméter rönkátmérőig képesek hatékony, gyors és megbízható munkára. Rendelhetők kardánhajtással és villanymotorral. Hamarosan ráadásul érkezik az új Titan 53/40-es típus, a már 40 tonnás hasítóerővel rendelkező, tesztelés alatt álló eszköz 53 centiméter rönkátmérőig lesz képes tűzifát darabolni.


Szerkesztő-narrátor: Gribek Dániel
Operatőr-vágó: Kovács Zoltán

Az Uniforest a Scorpion rönkfogóit vonszoláshoz ajánlja. Hátsó 3 ponti felfogatással, pajzsos kivitelben vagy euro felfogatással homlokrakodóra szerelhető vàltozatot is kínálnak

Az Uniforest kompakt és megerősített rönkfogó kanalak kiválóak a rönkrakáshoz, ez a munkaművelet ugyanis minőségi eszközöket kíván.

A szlovén gyártó fahasítói 11-től egészen 27 tonna hasítóerőig háztáji és profi kivitelben rendelhetők kardános vagy villanymotoros változatban.

Az Uniforest csörlőkínálata is rendkívül széles – standart, prémium és profi kategóriában egyaránt. Karbantartásuk egyszerű, felépítésük kompakt és stabil, mechanizmusai pedig energiahatékonyak.

Keresse az Uniforest erdészeti gépeit a Kiskorpád Gépker Kft.-nél, a www.uniforest.hu oldalon.

Gribek Dániel

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?