Védett madarakat tartott fogva a szolnoki férfi

rendorsegA jogsértő kanárival akarta keresztezni a fogvatartott énekesmadarakat.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy 52 éves helyi lakos a szolnoki lakóháza melléképületében védett madarakat tart. Az egyenruhások 2021. június 30-án kutatást tartottak a férfinél és megállapították, hogy a jogsértő összesen 33 védett madarat – hét zöldikét, tíz csízt, három csicsörkét és tizenhárom tengelicet – tartott fogva – írja a police.hu.

A rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, akit természetkárosítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt elmondta, hogy a madarakat azért tartotta, hogy azokat keresztezze és a keresztezésből származó egyedeket kiállításon bemutathassa.

Az énekesmadarakat a nyomozók lefoglalták és őket a Jászberényi Sasközpontba szállították.

A6A17B1D-A638-460C-88C7-1A15B7BBE22E

Hozzászólások

hozzászólás

2 Hozzászólás “Védett madarakat tartott fogva a szolnoki férfi

 1. Quercus szerint:

  Egyszer, csak úgy próbaképpen nem kísérelnétek meg a gagyi helyett valódi, sokakat érintő kérdésekkel, problémákkal foglalkozni?
  Hátha rákapnátok az ízére…..

 2. Quercus szerint:

  Látom gondolkodtok azon, milyen témák lennének azok, amelyek nem a gagyi kategóriába tartoznak. Pl. az erdőgazdálkodási jogosultság értelmetlen öncélú korlátozása, az erdőtörvény visszásságai, az osztatlan közös tulajdonok megszüntetése, stb.

  Ha kell, segítek.

  quercuserdesz@freemail.hu

Vélemény, hozzászólás?