Igazi újdonság a Vérteserdő Zrt.-nél – Már Big-Bag zsákban is vásárolható tűzifa

verteserdoA Vérteserdő Zrt.-től most még egyszerűbben, még gyorsabban vásárolhatja meg a megbízható forrásból és fenntartható erdőgazdálkodásból származó minőségi tűzifát, immár Big-Bag zsákos kiszerelésben is. Ennek apropóján beszélgettek Pintér Istvánnal, az Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság igazgatójával.

A Vérteserdő Zrt. tűzifa-feldolgozó és –értékesítő tevékenysége komoly hagyományokkal bír.

Igen, már több mint száz éve értékesítjük – a megszokott helyen, a lakossági igényekhez igazodva, közvetlenül, a kereskedői-viszonteladói lépcső kihagyásával – a téli tüzelőt.

Milyen változásokat hozott, ha hozott a kialakult járványhelyzet ebben az üzletágban és mik a Vérteserdő válaszai ezekre a kihívásokra?

Természetesen az emberi kontaktok csökkentési kényszere ezt a területet is elérte. Konkrét lépésként rövidült a pénztár nyitvatartási ideje, de ezzel párhuzamosan bevezettük az internetes vásárlás lehetőségét. Ez rendkívül nagy népszerűségnek örvend, lényegében ki sem kell mozdulni otthonról. Helybe jön a megrendelt mennyiségű és minőségű tűzifa, ez főleg az idősebb korosztálynak hozott nagy könnyítést.

bigbag_tuzifa_verteserdo

Tapasztalható-e eltérés a tavalyi év hasonló időszakához képest a kereslet volumenében, a keresett fafajok összetételében vagy éppen azok feldolgozottsági fokában?

Egyértelműen! A konyhakész (hasított, darabolt) tűzifa irányába mozdult el a lakossági igény, a koronavírus-járvány különösen felerősítette ezt a folyamatot.

Milyen eladásösztönző módszerekkel kívánják megtartani az eddigi vásárlókat, szélesíteni a célközönséget?

Nálunk folyamatos a termékfejlesztés, a lakossági igényekhez és a fogyasztáshoz alkalmazkodva. Például a kifizetés egyszerűsítése és felgyorsítása. Nem kell az erdészet irodájához néha 50 km-t is utazni, hanem kényelmesen, otthonról intézhető a megrendelés és fizetés.

És az ősz nagy újítása?

Igen, idén októbertől megkezdtük a Big-Bag zsákos értékesítést. Az általunk forgalmazott Big-Bag zsákos kiszerelés 0,5 m3-es. Összetételét tekintve bükk és cser fafajból, 33 cm-es hosszban vágott és hasított darabokból áll, melyet – telephelyről – azonnali kiszolgálással tudunk is biztosítani. Természetesen egyéb fafaj vagy méret esetén is állunka vevőink rendelkezésére. Igény szerint felvesszük a rendelést, majd rövid határidővel elkészítjük a kért terméket.

verteserdo_pinter_istvan

Miért válasszák ezt a kiszerelést a vásárlók, és úgy általában miért jó választás a Vérteserdő Zrt., mint állami erdőgazdaság?

Garantált a minőség, garantált a mennyiség, egyértelmű a mennyiség-meghatározás. Megbízhatóság és leinformálhatóság. Ezen a területen is számos referenciával rendelkezünk, évente a lakosság részére több ezer m3 faanyagot értékesítünk.

Hogyan rendelhetem meg?

Legegyszerűbben interneten, a verteserdo.hu honlapon, a tűzifa-értékesítés menüpontban az Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság Igénybejelentő lapján. Várjuk továbbá a megrendeléseket telefonon keresztül is a +36 30 400 9158 vagy +36 30 821 1750 számokon. De lehetőség van a téli tüzelő beszerzésére személyesen is. Ebben az esetben az Igénybejelentő lap a Vérteserdő Zrt. Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság Sikárosi Fűrészüzemének portájáról szerezhető be. A tűzifa ellenértékét lehet fizetni átutalással vagy szerdánként az Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság erdészeti irodájának pénztárában készpénzzel és bankkártyával is.

(Vérteserdő Zrt.)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?