Az OEE Vándorgyűlés elmaradt, az egyesületi elismeréseket azonban az Erdők Hetén átadják

oeeAz idén nyárra tervezett OEE 151. Vándorgyűlés kényszerű elhalasztása miatt szeptember 24-én az Erdők Hete nyitórendezvényén, Mátrafüreden, a Mátra Erdészeti Technikum ad otthont az Országos Erdészeti Egyesület által odaítélt egyesületi elismerések átadási ünnepéségének. A Bedő-, Kaán- és Decrett-díjakat többek között Nagy István agrárminiszter adja át a kitüntetetteknek.

Az országos járványügyi helyzet miatt fokozott óvintézkedések mellett lehet csak a rendezvényt megtartani, így a Vándorgyűléseink hagyománya, az Egyesület legnagyobb nyilvánossága, az ünnepi közgyűlés helyett, csak szűkebb keretek között vehetnek részt a meghívottak.

Az egyesületi kitüntetések átadása az OEE egyik legjelentősebb közösségi ünnepe, így élve a korszerű technológia adta lehetőségekkel minden tagtárs számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy ha személyesen nem is, de legalább a digitális térben követni tudja a rendezvény eseményeit.

erdeszcsillag_cl

Az on-line közvetítés technikai előkészületei zajlanak, így szeptember 24-én folyamatosan, élő web közvetítés segítségével, valós időben lehet majd bekapcsolódni az átadási ünnepségbe, az OEE honlapján keresztül.

Kérjük, hogy szeptember 24-én csütörtökön, kora délelőttől látogassák az érdeklődők a honlapot, és figyeljék az itt megjelenő híreinket, amelyek segítségével elérhető lesz a közvetítés!

(Forrás: Országos Erdészeti Egyesület)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?